Edirne'de hissedildiMerkez ustü manisa akhisar 5.6 deprem meydana geldi bileciktede biraz hissedildi.
Edirne'de hissedildiMerkez ustü manisa akhisar 5.6 deprem meydana geldi bileciktede biraz hissedildi.
Zordu geldi geçti izmirden amfibikomandodan gelmiştik yürüyüşe asfaltın sıcağından vura vura ayakları, sadece yarım saatlik yğrüyüş için bir aydan fazla yürütmüşlerdi.olsun güzel günlerdi ömürlük hatıralar bıraktı.Çok zordur orası gergin sıcakta sabahtan akşama kadar tanklarla geçiyordum 17agustos depremi orada yakaladı 28inde iptal oldu geri geldik birligimize çok parliment hotele bakmiaimdir [emoji23]
Biz yine alışkınız sıcağa şehir çoçukları sıcakta domino taşı gibi yıkılıyirdu :[emoji846]Zordu geldi geçti izmirden amfibikomandodan gelmiştik yürüyüşe asfaltın sıcağından vura vura ayakları, sadece yarım saatlik yğrüyüş için bir aydan fazla yürütmüşlerdi.olsun güzel günlerdi ömürlük hatıralar bıraktı.
John Deere telif atmış
fatihim hoşgeldin.Yıllar oldu yazmayalı. Yıllar oldu görmeyeli. Selamlar herkese.
Hey gidi günler hey 28.08.2008 88/3
1.1.3 Zırhlı birlik ankara etimesgut
Ozmanlar bedelli yoktu askerlik 15 aydı
Varmı başka orda askerlik yapanlar
Ekli dosyayı görüntüle 44387
Geçmiş olsunElazığ'da olan deprem bizi güzel salladı millet dışarı kaçıyor
Sağol abi ben daha böyle bir sarsıntı yaşamadım bu yaşıma kadarGeçmiş olsun
Simdi haber mesaji geldi
6 .8 baya yüksek
15/20 saniye güzel salladı panikten ne sürdü bende bilmiyom tam olarakEmre kısa sürdü galiba