Sinoptik iyi dostum tavsiye ederim bu Bafra nin 10 günlük hava tahmini genel olarak kesin tutuyorEkli dosyayı görüntüle 47462
yakında tv de meteoroloji uzmanı olarak görürüz. İnşaAllah
Sinoptik iyi dostum tavsiye ederim bu Bafra nin 10 günlük hava tahmini genel olarak kesin tutuyorEkli dosyayı görüntüle 47462
[emoji1] eyvallah sağolasınyakında tv de meteoroloji uzmanı olarak görürüz. İnşaAllah![]()
Hemen bakalım salı günü yağışlı gösteriyor 5.2mm dostum pazartesi de 0.5 diyor bir cisenti yapabilirEkli dosyayı görüntüle 47469
Bu gün enginar tarlası sulandı, mısır yerleri hazırlanmaya tam gaz devam ediyor.Bu hafta yağış var , biraz daha beklemeli gecelerde soğuk, hiç bir şey olmaz geceler ısınmadan
Çeltik tarlasının 3\4 ünü sürdüm, çamur bi tarla var, şimdi sürsem üstüne yağmur kötü eder, salı, çarşamba yağmur gösteriyor, mayıs 15 ekim planlıyorum nasipse biraz vakit var,Bu gün enginar tarlası sulandı, mısır yerleri hazırlanmaya tam gaz devam ediyor.
İkinci pas ilacı uygulaması yaptık, nusret cinsi umduğumuz gibi çıkmadı.
Belki çok eski tarihlidir benim çok ilgimi çeker böyle şeyler. Belki sahibi kılıç kırıldığı için öldü[emoji849]çayırlık bir yerde,kepçe ile hafriyat yaparken buldum,
kılıç sapı,kim bilir, ne canlar yaktı,
Ekli dosyayı görüntüle 47478
Hayırlı geceler arkadaşlar
Bugün son balyalarida yolcu etim
Biri 50 biride 30 adet alcaktı
50 adet alacak adam 12 gibi geldi digeri arac ariyorum dedi sonrasi telefona bakmadi 50 tane alacak olanda ben arac ne kadar alirsa alacam dedi bemde hepsini sardım gitti [emoji846]
Sonra aradı ben arac buldum geliyom diye arkadas o arada beni aradi 30 40 adet bende satacam istiyen olursa dedi sonrası onlarida ona sattim 2sininde işını gordum o arada bi 60 70 balya bagladim hava kapalı yağdı yagcak saplar hamur gibi oldu bikacgun bağlamaya ara veriyoruz
Çok yağış almıyorsa 26 daha iyi. Çok Yağmur yagmazsa üre epey uçar. Nitrat çok yağmur yağarsa yıkanır.Selam abiler kardeşler. 10 mart gibi ekinlere 15 kilo civarı üre attık. Bu hafta yağış gözüküyor sizce 10 kilo üre kaldırırmi daha normalde cok yağış alan bir bölge değiliz. Onun yerine 10 kilo 26 nasıl olur?
Ekli dosyayı görüntüle 47556Ekli dosyayı görüntüle 47557
Bende giremedim dün akşam sabah düzeldiHayırlı günler. Hata düzeltildi.mobil uygulamaya girebiliyorum
Selam arkadaşlar mobil uygulama hata veriyor benimEkli dosyayı görüntüle 47657[emoji40]Ekli dosyayı görüntüle 47657
Dün akşam bendede ayni hata veriyoduBende giremedim dün akşam sabah düzeldi
Abi alacaksın bi 2130 john deere kazıklı oldumu mükkemel olur eniştemin bi tarlası vardı biçerdöver batıyordu biçerken o tarlayı sürdük bata çıka çok güzel bi traktör çeltik yapan herkeste olması lazım bence bizim kubota boş gitmiyordu tarlada ama tek taraflı da olsa sürdük yaniÇeltik tarlasının 3\4 ünü sürdüm, çamur bi tarla var, şimdi sürsem üstüne yağmur kötü eder, salı, çarşamba yağmur gösteriyor, mayıs 15 ekim planlıyorum nasipse biraz vakit var, Ekli dosyayı görüntüle 47481Ekli dosyayı görüntüle 47482
Hocam yeni yaşınızda sağlık, mutluluklar dilerim.sivasa kar yağmış Gebze ye soğukları geliyor. Yoncayı ıslatmaHayırlı geceler.
Bizde iki gün yağış gösteriyor.
Cuma günü yonca biçim sezonunu açacağız, umarım.
Yeni yaşımızda yeni umutlarla.