İpohone almış gibi yazdın sankiSelamlar beyler,Telefonu yeniledim şuan herşeye yabancı hissediyorum,
Siz de kimsiniz,![]()
A. Selam abi herkese hayırlı aksamlarSelamlar beyler,Telefonu yeniledim şuan herşeye yabancı hissediyorum,
Siz de kimsiniz,![]()
Milliyetçi adam iphone almaz...İpohone almış gibi yazdın sanki
Hahaha hastayım öyle milliyetcilere.Milliyetçi adam iphone almaz...
KomikMilliyetçi adam iphone almaz...
Bence değil.
NiyeBence değil.
Milliyetçi demek yerli malı kullanmak yerli malını kalkındırmak demektir bana göre öle sen farklı düşünüyorsan bilemem emre.
Sen ne kullanıyonMilliyetçi demek yerli malı kullanmak yerli malını kalkındırmak demektir bana göre öle sen farklı düşünüyorsan bilemem emre.
Ben milliyetçiyim demedim ayrıca benim kimse milliyetçiliğimi sorgulayamaz benim ne kullandığımda kimseyi alakadar etmez.Sen ne kullanıyon
Vestel Venüs mü
Sen kendin atladın kendin söyledin kendin oynadın sana da sormamıştım.Ben milliyetçiyim demedim ayrıca benim kimse milliyetçiliğimi sorgulayamaz benim ne kullandığımda kimseyi alakadar etmez.
Hayırlı olsun yusuf abi iyi günlerde kullan yazın kismetse bende değiştircem gibi hafiza sorunu yüzündenSelamlar beyler,Telefonu yeniledim şuan herşeye yabancı hissediyorum,
Siz de kimsiniz,![]()
Yorum yapmayacaksak bu klup niye var kafamda deli sorular [emoji848][emoji848][emoji848]Sen kendin atladın kendin söyledin kendin oynadın sana da sormamıştım.
Senin ne kullandığın kimseyi ilgilendirmez ise başkasınada yorum yapma
Hakaret, küfür ve milletin tercihlerini yargılamak için yok [emoji6]Yorum yapmayacaksak bu klup niye var kafamda deli sorular [emoji848][emoji848][emoji848]
Haklısın kardeşim ama saygı çerçevesinde tartışabiliriz tabi cahil ve düz mantık değilse.Hakaret, küfür ve milletin tercihlerini yargılamak için yok [emoji6]
Şevket, durumun nasıl gardaşım,Hahaha hastayım öyle milliyetcilere.
Yusuf abiyi tenzih ediyorum.
2.el not 8 aldım eyi birşey.İpohone almış gibi yazdın sanki
A.selam yaşarım. Hayırlı geceler.A. Selam abi herkese hayırlı aksamlar
Muro hoşgeldin,Milliyetçi adam iphone almaz...
Mahmut sağol paşam,Hayırlı olsun yusuf abi iyi günlerde kullan yazın kismetse bende değiştircem gibi hafiza sorunu yüzünden
Geçmiş olsun.Hahaha hastayım öyle milliyetcilere.
Yusuf abiyi tenzih ediyorum.