Geçmiş olsunCumanız mübarek olsun.saglıklı sıhhatli bereketli günleriniz olsun. Küçük kız kolunun üstüne düştü.kirik, çıkık yok, açıyor diyor.
Geçmiş olsunCumanız mübarek olsun.saglıklı sıhhatli bereketli günleriniz olsun. Küçük kız kolunun üstüne düştü.kirik, çıkık yok, açıyor diyor.
Sağol MustafaGeçmiş olsun
Abi nasıl oldu yeğenSağol Mustafa
Biraz daha neşesi yerinde, oynatıyor hafiften, annesinde yordu.biyere gidemedik bugünAbi nasıl oldu yeğen
Aman öyle olsun Abim tez zamanda iyileşsinBiraz daha neşesi yerinde, oynatıyor hafiften, annesinde yordu.biyere gidemedik bugün
Geçmiş olsun abi acil şifalar en kısa zamanda inşallahBiraz daha neşesi yerinde, oynatıyor hafiften, annesinde yordu.biyere gidemedik bugün
Yunus sağolasın.Aleykümselam abi.
Boya işini biraz geliştirmelisin
Darbeleri yerleride düzeltseydin keşke.
Yinede güzel olmuş eline sağlık abi![]()
Erzurum, silivriden de soğukYunus sağolasın.
Eski halinden nede olsa yüz kat iyi oldu,
Altta epoksi astar var.
Üst boyayı atarken sağolsun yanımdaki arkadaş boyaya tiner koyarken fazla kaçırdı.
Lokal akıntılar oldu ama yinede harika iş oldu.
E birde yaparken herhalde -7-8 derece hava şartında yaptım.
Yenisinden farkı fiyatıSelamlar, biraz toparladım birşeyler oldu sanki,
Hüseyin e yani erzurumdan bahsederken bile insan -4 derece düşüyor.Erzurum, silivriden de soğuk![]()
Teşekkürler dost.Yenisinden farkı fiyatıhayırlı olsun
A.slam abimBeyler selamlar,
iki gündür -10 gece -25 gidiyor.
Tv hava raporu, bu konuda çok iyimser,
Erzurumun hava durumunu, balikesirdenmi ölçüyorlar neeee.![]()
Yusuf abi eksi kaç dereceden sonra erzurum vergiden düşüyorBeyler selamlar,
iki gündür -10 gece -25 gidiyor.
Tv hava raporu, bu konuda çok iyimser,
Erzurumun hava durumunu, balikesirdenmi ölçüyorlar neeee.![]()
Paşam aslında burada lalapaşa camii var,Yusuf abi eksi kaç dereceden sonra erzurum vergiden düşüyor
Bunu bulursak yanlış ölçüm nedenini buluruz![]()
Hoşgeldin minik,Selamün aleyküm iyi akşamlar diliyorum herkese.
emmi çay verir mi acaba![]()
Otobüs bileti baktım da baya saat yol sürüyorPaşam aslında burada lalapaşa camii var,
Girişte taş tablet var. Sultan murattı herhalde.
Burada yaşayan insanlardan kimki vergi alırsa, iki cihandada Allahın laneti onu bulsun demiş. Ama kimse dinlemiyor. Gelen vuruyor,giden vuruyor.
Vallahi geçmis yıllarda, araçlardaki derece göstergeleri-30'dan fazla gösterirken tvler -15 diyordu. BIzi hakkiyla olcmediler hiç,
Hoşgeldin minik,
Inanki çay hazir. Gel çekelim birer bardak.