En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

d3q9p0m.jpg

Selamlar Trakkulup ailesi.

Mibzerciden kaynaklı hataları gidermek için pancarda suya başladık. Bu mibzercilerde iyi bıktırdı, bi mibzer şart oldu.

1000151118.jpg

Merak edenler için; AgopenGPS'te yeni güncellemelerim var. PCB ana kartı Türkiyede üretecek yer bulamadık ama bir aracı ile Çin'den kaliteli baskı yapan bir firmadan sipariş verdik. Yani PCBden artık korkmadığım için eğim sensörünü ayrı bir şemada takmaya gerek kalmadı, PCB gelince onun üzerine takıp direkt otomatik dümemlemeye entegre edeceğim, manuel dümenleme işi bitecek inşallah. Onun dışında diğer yurtdışından 2 3 haftada gelecek parçaları da sipariş verdim. Her bir gerekli parça için excel listesi oluşturdum. Eksiksiz, göze hoş gelen bir montaj ile 51bine geliyor gibi.

Aşağıda ise bugün biçtiğim yoncadan 2 fotoğraf var. Ekrandaki yeşil hatların eğri olmasının nedeni eğim sönsörünün olmamasından kaynaklı, ama ben artık alıştım dümdüz gidebiliyorum. Eskiden de dümdüz biçerdim ama son sıra yarım ağız veya üçgen kalırdı.

Bakalım inşallah, hayırlısıyla üstesinden geleceğiz.

1000151084.jpg

1000151085.jpg

Sarımsakta son durum. Bitki koruma önlemlerimiz ve gübreleme kendi yaptığım analiz sonuçlarına göre devam ediyor. Belki şu izlere 10defa girmişimdir. İzli tarım harika birşeymiş. Eken mibzerci eski köye yeni adet getiriyon biz sana ayak uyduramayız, gel düz ekelim demişti. Yalvara yakara zor ikna etmiştim iz bırakmak için. Seneye hem hubutta hem sarımsakta sadece teker izlerini boş bırakacağım, hatta yağmurlama borusu konacak sıraları da ekmeyeceğim inşallah.

Para ettiği günleri görmek dileğiyle.

1000150954.jpg