Geçmiş olsunKutuda ne kadar disli varsa hepsi degisti ayriyeten tavsan var ya onun kutu da degisti dpf komple yeni değişti bende anlamadim nasil oldu arka yag bosaltma yerinden icine demir parcalar atmislar
Servis oyle.diyor ama pek inanasim gelmiyor bu dpf te yag sensoru var o bozuluyor 3 seferdir traktör cekisten dusuyor bence ondan servis her yapamadigi gun icin bana para odemesi gerekli gunluk 350 lira civarinda bence ondan boyle diyorlar yoksa hersey garanti den degisiyorGeçmiş olsun
Yani teknik bir sorun degil erkunt un kendinden
Sabotaj olabilirmi ?
Mc cormick x6.430 aldim yapsalar traktör u hemen alacaklar ama yapamadilar 20 gunu gecti biktim ugrasmaktanGeçmiş olsun bu Erkunt gocatcak sizi
Sagolasin çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun
Ozamn hayırlı olsun diyelim agamMc cormick x6.430 aldim yapsalar traktör u hemen alacaklar ama yapamadilar 20 gunu gecti biktim ugrasmaktan
Inşallah ne bileyim bana mi denk geldi anlamadim gitti traktör ben almadan 2 yil yatmis bakim vs yapilmamis garanti kartları dolmamis uyandik ama biraz gec olduOzamn hayırlı olsun diyelim agam
Vardır bundada bı hayirInşallah ne bileyim bana mi denk geldi anlamadim gitti traktör ben almadan 2 yil yatmis bakim vs yapilmamis garanti kartları dolmamis uyandik ama biraz gec oldu
Sagolasin bende merakla aldım fakat burda servis ve distribitör değişti ne bakim yspabildiler ne başka bir arizayi daha çok bozdular hayırlısı artikŞu traktoru aldıgın günü dün gibi hatırliyorum gecmis olsun
Mc cormick x6.430 aldim yapsalar traktör u hemen alacaklar ama yapamadilar 20 gunu gecti biktim ugrasmaktan
Sağol servis te kendini korumaya çalışıyor evet malesef kalitede çok fark var adamlar yapmis çok teşekkürlerGeçmiş olsun servisin size dediği çok mantıksız kim niye böyle bir şey yapsın ki yerliler maalesef kalite konusunda kendini geliştirmesi lazım Mccormick hayırlı olsun güle güle kullanın
Çok tesekkür ederim topragim yarin oburgun biter artik ınşallah memnun kalirim bakalım önümüzdeki hafta teslim alicam traktör u bunu birakip onu alicam lizing isleri ile ugrasiyorum havalar da acik gidiyor ınşallah ekerim yerleri ekemezsem ayçiçek ekicem yineTopragim, öncelikle geçmiş olsun, umarım en kisa surede arizayi yaparlar. sonrasında da hayırlı uğurlu olsun yeni traktörun. Allah iyi günlerde gule gule kullanmayı nasip etsin. Tekerine taş değmesin. Umarım mc cormick ile keyifli güzel işler yaparsın, bu sıkıntılı günleri bir an önce unutursun.
Sağolasin evet malesef çok kötü zamana denk geldi her iste bir hayir vardir teşekkürlerGeçmiş olsun , tam telaşlı zamanda olmuş. Yeni traktör hayırlı olsun.