Teşekkür ederimHiç biri değil.deutz 5115 g çok daha mantıklı
Seçenekler arasında alınası en mantıklı olan landini görünüyor. Servis ve yedek parçada sorun yoksaalunabilir.yakından incelediniz mi bilmem ama 90 beygirlik makina kadar duruyorTeşekkür ederim
Onun için sıra beklemem gerek o sırada da fiyatı artacağı için yazmadım yoksa benim gönlümden geçen de o, landiniye sıcak bakıyorum onun hakkında görüşlerinizi söylerseniz sevinirim
Teşekkür ederimSeçenekler arasında alınası en mantıklı olan landini görünüyor. Servis ve yedek parçada sorun yoksaalunabilir.yakından incelediniz mi bilmem ama 90 beygirlik makina kadar duruyor
Şuan Fiat 640 var onu satmayı düşünmüyorum amaŞuan hangi traktörü kullanıyorsunuz , bir konudada yanlış hatırlamıyorsam kubota erkunt kıyaslaması vardı
Kredi mi kullanacaksınızTeşekkür ederim
Yakından inceleme fırsatım henüz olmadı, peki başka tavsiyeniz var mı?
Evet, kredi kullanacağım.Kredi mi kullanacaksınız
Deutzda sıra ne kadar acaba ben hala 115 G daha mantıklı diyorum sarı sitede varEvet, kredi kullanacağım.
Neden Deutz mantıklı Landini'yi neden tavsiye etmiyorsunuz?Deutzda sıra ne kadar acaba ben hala 115 G daha mantıklı diyorum sarı sitede var
Oturmuş bir piyasası yok servis, parça durumu. Dediğim gibi bahsettiğiniz 120 lik landini kalıp olarak ufakNeden Deutz mantıklı Landini'yi neden tavsiye etmiyorsunuz?
Teşekkür ederimOturmuş bir piyasası yok servis, parça durumu. Dediğim gibi bahsettiğiniz 120 lik landini kalıp olarak ufak
Teşekkür ederim kafamdaki max bütçe 1.7-1.8 gibi başka tavsiyeniz varsa düşünebilirimAslında olması gereken ihtiyaç ve gönlümüzdeki doğrultusunda seçmek ama malesef ülkemizde durum farklı
Burda birazda traktörü yatırım olmak gerekiyor yada en azından ben öyle düşünüyorum
Eskiden olsa erkunt düşünürdüm ama yaptıkları ortaklıkdan sonra sıcak bakmıyorum
Aslında 3ü arasında Landini derdim ama oda fpt oldu motor kötü diye değil perkin olanları çoktu çok örnek vererek kullanıcı olarak tavsiyem olurdu
Kubota gelirsek 9540dan yarım kalan bir mevzumuz var ama açıkcası herşey teknik veri olmasada hafifde olduğu için pek bizim çifçimize hitap etmiyor gibi ( çeltik kısmına lafım yok kullanıcılar ve tanıdıklarım memnun )
Bunlar arasından olucaksa ben Kubotayı seçebilirdim oda yazılımlı olucak o şekilde nedeni ise sırf japon olması bir sürede deneme şanım oldu taksi gibi motor deriz biz öyle denebilir , yıllarca japon araç kullanıcı olarak
Seçerim dedim ama 3 olduğu için birde hoşuma gidiyor ama sizin orda servis durumu arazi durumu birde yaptığınız işlerde önemli
Bu arada ekipman ihtiyacınız olucak asıl sıkıntı o bence bende bakıyorumda traktör ucuz kalıyor yanında
Birde diğer markalarada bakmanızı tavsiye ederim ciddi rakamlar oldu traktörler o boyutu önemli ve kafanızdaki max bütçe nedir oda var
yeni makinalarında hepside birbirinden güzel insan hepsinden istiyor ama newholland piyasası daha iyi 100,120 hp bir makina olucak sanırsam ve 0 alınacak değil miTeşekkür ederim kafamdaki max bütçe 1.7-1.8 gibi başka tavsiyeniz varsa düşünebilirim
Evet, hepsinde ayrı ayrı özellikler hoşuma gidiyor.yeni makinalarında hepside birbirinden güzel insan hepsinden istiyor ama newholland piyasası daha iyi 100,120 hp bir makina olucak sanırsam ve 0 alınacak değil mi
Teşekkür ederimkağıt kalem alıp modelleri yazıp çalışamak lazım tabi hangi bölgedesiniz etrafınızda bu güçte hangi trakröler kullanılıyor ne işte kullanıcaksınız bunlarda önemli , kendi bölgem için mesela bu 3 model ben yaptığım işe uygun ama farklı iş yaptığım illerde uygun olmaz
kredi olacağı için bir süre sonra şase no belli olunca fiyatta sabitleme olabiliyor ama tamamen hikaye o işte ...Teşekkür ederim
Neredeyse her markada sıra olduğu için asıl sıkıntı o traktörün ne zaman geleceği yaklaşık olarak belli tamam birkaç ay bekleyebilirim zaten ama fiyatının ne kadar olacağı belli değil bu da büyük sorun