paylaşıldıysa affola erkunt 110 da ikiye bölünmüş
https://www.youtube.com/watch?v=8I-1vNuzmM0
https://www.youtube.com/watch?v=8I-1vNuzmM0
Yalnız şunu belirtmek isterim şu an en iyi döküm yapan yerli firmalardan biridir erkunt
En sağlamı şaseli traktör...
Evet bazı yer dokümden kırılmıs bazıyer vidalar çıkmış gibi sanki somun civatayi sıryırmış gibi.. belkide bazı somunlar gevşedi yük ötekilere fazla binmiş olabilir ama bu iş hatayı kabul etmez markayı kotü etkiler gevşemeyen somunlar var kilitli gibi...![]()
![]()
Demekki 5 105M aprayı hak ediyormuş![]()
![]()
Şaka bir yana evet kesinlikle şase olmalı traktörlerde youtube yorumlarında bazıları ön ağırlık mesnedinin uzun olduğundan bölündü demişler ancak bu traktörlere ön hidrolik takıyorlar, ön kepçe takıyorlar, Kepçe neyse yarım falan şase atıyorlarda hidrolik montajında şase montajı yok ...
Tahminim dökümden ziyade bağlantı vidaları ya daha önce söküldü geri sıkılırken iyi sıkılmadı. Yada fabrika çıkışı vidalra loctite sürülmedi esneme esnasında gevşedi kendiliğinden Bence gevşek vidadan kırıldı
Ne yani ben fotonu 3 kere boldum bende suçlu muyum [emoji4]çok net söylüyorum bu traktörün kullanıcısında fendi bölecek potansiyel var.
kesin efsane kral şöförün biri bölmüştür bunu.
4wd motora kafa kaldır yere vur yapmak çok fail bi hareket açıkçası traktörü bölmek büyük marifet diyebilirim.
bölünen motor Çin malı bile olsa bence kusur kullanıcıdadır.
motoru bölmeyi başaran suçludur usta. [emoji6]Ne yani ben fotonu 3 kere boldum bende suçlu muyum [emoji4]
Şimdi güçlendirilmiş şasi var no problem [emoji4]motoru bölmeyi başaran suçludur usta. [emoji6]
![]()
![]()
Demekki 5 105M aprayı hak ediyormuş![]()
![]()
Şaka bir yana evet kesinlikle şase olmalı traktörlerde youtube yorumlarında bazıları ön ağırlık mesnedinin uzun olduğundan bölündü demişler ancak bu traktörlere ön hidrolik takıyorlar, ön kepçe takıyorlar, Kepçe neyse yarım falan şase atıyorlarda hidrolik montajında şase montajı yok ...
Tahminim dökümden ziyade bağlantı vidaları ya daha önce söküldü geri sıkılırken iyi sıkılmadı. Yada fabrika çıkışı vidalra loctite sürülmedi esneme esnasında gevşedi kendiliğinden Bence gevşek vidadan kırıldı
motoru bölmeyi başaran suçludur usta. [emoji6]
Ne yani ben fotonu 3 kere boldum bende suçlu muyum [emoji4]
Dokum kovandaki yivli yerlerde dokumden acma mi bilmiyorum ki yivler dokum olsa kalitesiz olmaz mi? Bilgim yok amaBu konuda bir şey katmak isterim döküme loktait sürersen sarar sokemezsin ancak civata delikleri once helikoil takılıp daha sonra tork anahtarı ile tek tek değerinde torklanmali bu işlem montajda daha yapılmalı