ERKUNT AT ARABASINI ÇEKEMİYOR

Ynt: ERKUNT AT ARABASINI ÇEKEMİYOR

video açılmıyo birader.
bi de o 'yazıklar olsun, rezillik' gibi ifadeler pek hoş değil, cevap verenler çıkar sonra ortam gerilir gerek yok bunlara.

...

video açılmıyor göremedim.
ama balya makinasını ve 10 ton samanı çeken makina bunu da çekeceğini düşünüyorum !...

adamın tekeri tutmuyor bun da niye art niyet arıyorsunuz.tabii karşına rakip traktör bulamayınca at arabası kağnı vs çıkar.ama güzel bir macera olmuş.

ne rakibi arkadaşım erkuntu bizde motor diye kullanan yok rakiplik derkende her zamna varım yer zaman mekan farketmiyor..
Rakipsiz Pehlivan Tümosan

Çekemiyor da stopmu ediyor sanki kardeşim, patinaş yapıyor, lastik tutmuyor..Tümosanın lastikleri vakumlumu?

tümocu senin yaptığına belden aşşağı vurmak denir
sen neden tümoyu getirip bağlamadın görseydik senin tümo erkunttan iyi çekiyomuuuu

Ya arkadaşlar yapmayım adamın traktörü tutunamıyor yerler karlı hem senin o at araban kaç kilo 1 ton var yok bunu çekemeyen traktörmü olur sanki...

karlı ve çamurlu zeminlerde traktörün tutunması oldukça zorlaşıyor ve erkuntun o yükü çekemesi normal üstelik tek çeker...fazla abartılacak bir durum yok ortada....

tekçeker traktörün boş çıkamadığı karlı havalar görüdüm bu hiç bişey traktörde suç yoktur burda...

tümosoncu link=topic=18236.msg163080#msg163080 date=1236629600' Alıntı:
ne rakibi arkadaşım erkuntu bizde motor diye kullanan yok rakiplik derkende her zamna varım yer zaman mekan farketmiyor..
abiler anlayamadım rakipsiz pehlivan kimmiş yawwwwww

tumosanmis :=)) karli zeminde cekememsi cok normal tek cerek traktorun abartılcak bır durum yokki bunda ama harby tumoyu baglasan Cekerdi Deme , gülüyorum buna:D

tümosoncu link=topic=18236.msg163080#msg163080 date=1236629600' Alıntı:
kardeş bizim buralarda da tümasanı motor diye kullanmazlar ayrıca kar a çamur a yiğitlik yapılmaz bunuda unutma...