erkunt bereket çift çeker new holland td65 s çift çeker çekişmesi

Ynt: erkunt bereket çift çeker new holland td65 s çift çeker çekişmesi

yav kardeşim erkuntu begenmeyen adam traktörü bilmeyen adamdır.türkiyedeki üretilen bütün traktörlerin kanında erkunt kanı var.
bide siz en fazla 2 sene sonra görün bu türkiye pazarının %50 si erkunt olacak.fıat 50 senedir türkiyede traktör satıyo erkunt daha 5 sene oldu fıatı şimdiden yakaladı.

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s güçç*-*
aksoylar link=topic=46160.msg436587#msg436587 date=1314041052' Alıntı:
yav kardeşim erkuntu begenmeyen adam traktörü bilmeyen adamdır.türkiyedeki üretilen bütün traktörlerin kanında erkunt kanı var.
bide siz en fazla 2 sene sonra görün bu türkiye pazarının %50 si erkunt olacak.fıat 50 senedir türkiyede traktör satıyo erkunt daha 5 sene oldu fıatı şimdiden yakaladı.

arkadaşlar şurası bir gerçek ki, 1960 yıllarda fıat markası ile başlayıp günümüze kadar devam eden, ve şu anda günümüzde new holland markası ile üretilen traktörler, şimdiye kadar Türk çiftçisinin işini oldukça kolaylaştırmış, onun en büyük yardımcısı olmuştur ve hala olmaya devam etmektedir. bu videodaki çekişme ne kaliteyi gösterir ne de gücü. new holland traktörler diğer traktörlere göre biraz hafif kaldığı için çekişmelerde kaybedebiliyor. ama arkadaşımın söylediği gibi tarlaya girdiği zaman da ona yetişebilen olmuyor. onun için değerlendirmelerimizi bunları da göz önünde tutarak yapmamız gerekir. ayrıca satış ve servis ağı konusunda erkunt henüz new holand ile mücadele edecek durumda değil. zaman neyi gösterir bilemiyoruz tabi...

Hukukcu_Efe link=topic=46160.msg436592#msg436592 date=1314041433' Alıntı:
arkadaşlar şurası bir gerçek ki, 1960 yıllarda fıat markası ile başlayıp günümüze kadar devam eden, ve şu anda günümüzde new holland markası ile üretilen traktörler, şimdiye kadar Türk çiftçisinin işini oldukça kolaylaştırmış, onun en büyük yardımcısı olmuştur ve hala olmaya devam etmektedir. bu videodaki çekişme ne kaliteyi gösterir ne de gücü. new holland traktörler diğer traktörlere göre biraz hafif kaldığı için çekişmelerde kaybedebiliyor. ama arkadaşımın söylediği gibi tarlaya girdiği zaman da ona yetişebilen olmuyor. onun için değerlendirmelerimizi bunları da göz önünde tutarak yapmamız gerekir. ayrıca satış ve servis ağı konusunda erkunt henüz new holand ile mücadele edecek durumda değil. zaman neyi gösterir bilemiyoruz tabi...
EYVALLAH işte en doğru yorum alk-*s ok-*-s

neden hiç kimse 70-66 kötü demiyoda herkez td serisi kötü diyo acaba ??? nh düşmanlığı olsa 70-66 yada kötü derler... geçenlerde de yazdım köye 1 ay içinde 3 tane td80d girdi hepsinde sorun çıktı...işyerinde tokat lı arkadaşım var babası 54c nin yanına 65-56s almış radyötördeki suyla yağı birbirine mi karıştırmış ne yapmış 15 günlük traktör rektafe olmuş... bunları niye yazmıyorsunuz arkadaşlar.... kimsenin marka düşmanlığıda yaptığı yok....

s3renty link=topic=46160.msg436594#msg436594 date=1314041568' Alıntı:
neden hiç kimse 70-66 kötü demiyoda herkez td serisi kötü diyo acaba ??? nh düşmanlığı olsa 70-66 yada kötü derler... geçenlerde de yazdım köye 1 ay içinde 3 tane td80d girdi hepsinde sorun çıktı...işyerinde tokat lı arkadaşım var babası 54c nin yanına 65-56s almış radyötördeki suyla yağı birbirine mi karıştırmış ne yapmış 15 günlük traktör rektafe olmuş... bunları niye yazmıyorsunuz arkadaşlar.... kimsenin marka düşmanlığıda yaptığı yok....
doğrudur arkadaşım. bu dediğin o markada oluyor bu markada olmuyor değilki. europa malı traktörlerde de sorun olabiliyor. bu kul yapısı arkadaşlar. çamur at izi kalsın olmasın yorumlar tabiikide... ok-*-s

Hukukcu_Efe link=topic=46160.msg436592#msg436592 date=1314041433' Alıntı:
Sen motorunun şanzuman gövdesine bak ERKUNT yazar

erkunt nimete 4 tondan fazla yük var bu motor kaç sene dayanablrki 10 sene sonra görürüm her traktörn taşıyacagı yük var çekişmede iyi o kadar yk olursa nhde çeker ama kaç sene dayanır. zaten eski traktörleri hiç bir yeni traktör tutmaz benm görüşüm eskiden 640 vardı 30 sene dayandı yeniler en fazla 20 sene dayanırbeyki o kadarda dayanmaz
aksoylar link=topic=46160.msg436587#msg436587 date=1314041052' Alıntı:
başak kullanıyodun başağı savunuyodun şimdi erkunt aldın erkuntu öve öve bitiremezsn artık .
Dqn link=topic=46160.msg436669#msg436669 date=1314047485' Alıntı:
Sen motorunun şanzuman gövdesine bak ERKUNT yazar
bizim td65s nin heryerini inceledim arkada önde hiç biyerinde erkunt yazısı göremedim ? geçen ford 3600 du sanırım arkasında 2 tarafında erkunt yazıyordu bizim nh de hiç yok..

bide td le baglayın bakam nolcakk biz burda denedik yalan oldu erkunt

muharrem sezer link=topic=46160.msg454636#msg454636 date=1318533754' Alıntı:
bide td le baglayın bakam nolcakk biz burda denedik yalan oldu erkunt
görmüyonmu nevholland TD 65 DİYO . bundan başka TD mi var. uyrra*-*-

DİKKAT: ŞİMDİ NE OLDU?
* hangi traktör kaç numara pulluk çekiyor
* hangisi daha az yakıyor
* hangisi yolda daha hızlı
* hangisinin kuyruk mili devri daha çok?... vb...
arkadaşlar böyle traktör denerseniz daha çooook traktör degiştirirsiniz...

sebaste link=topic=46160.msg456423#msg456423 date=1318851418' Alıntı:
DİKKAT: ŞİMDİ NE OLDU?
* hangi traktör kaç numara pulluk çekiyor
* hangisi daha az yakıyor
* hangisi yolda daha hızlı
* hangisinin kuyruk mili devri daha çok?... vb...
arkadaşlar böyle traktör denerseniz daha çooook traktör degiştirirsiniz...
td 65 le nimet 70 i karşılaştırırmısın lütfen arkadaşım :) 3 hp var aralarında ortalama td 65e 4 lü 10 12 inç takıyolar nimet 70e 4 14 takıyolar . hangisi az yakıyo 15 gazı geçme tarlaya sok dene gorursun. hangisi yolda daha hızlı new holland td 30 yapıyo erkunt 70 40 yapıyo. hangisinin kuyruk mili çok demişsin new holland da 540 750 var erkuntta 540 540e var ki 540e 850 devire kadar rahat çeviriyo ekranında tanıtım cd sindede 540 1000 devir die geçiyor. umarım seni aydınlatabilmişimdir biraz :)

cumartesi 60 lık erkuntla hız denemesi yaptım :) ama nereye yükleyecem bilmiom belki bilmeyenlere faydası olur :)

cazgin0020 link=topic=46160.msg456425#msg456425 date=1318851941' Alıntı:
td 65 le nimet 70 i karşılaştırırmısın lütfen arkadaşım :) 3 hp var aralarında ortalama td 65e 4 lü 10 12 inç takıyolar nimet 70e 4 14 takıyolar . hangisi az yakıyo 15 gazı geçme tarlaya sok dene gorursun. hangisi yolda daha hızlı new holland td 30 yapıyo erkunt 70 40 yapıyo. hangisinin kuyruk mili çok demişsin new holland da 540 750 var erkuntta 540 540e var ki 540e 850 devire kadar rahat çeviriyo ekranında tanıtım cd sindede 540 1000 devir die geçiyor. umarım seni aydınlatabilmişimdir biraz :)
oldu be vay anasını erkunta 4 lü 14 takılan yerde td65 e 4 lü 10 takıyorlar heralde td ye yanlışlıkla 55 hp lik motor tkmışlar noo*-*-
burdaki nimetle td65 2side aynı takıyor o zmn burdaki nimeti kullanan arkadaş boşuna 4lü 12 takıyor .
15 gazı geçmedkten sonra her traktör az yakar bi iddam yok erkunt daha az yakıyodur beyki fkt 15 gazı geçmedikden sonar TD de yakmaz mf de..
40 km de ne oluyor rampada vites düşüyor ..

nh_fıat link=topic=46160.msg456561#msg456561 date=1318869873' Alıntı:
oldu be vay anasını erkunta 4 lü 14 takılan yerde td65 e 4 lü 10 takıyorlar heralde td ye yanlışlıkla 55 hp lik motor tkmışlar noo*-*-
burdaki nimetle td65 2side aynı takıyor o zmn burdaki nimeti kullanan arkadaş boşuna 4lü 12 takıyor .
15 gazı geçmedkten sonra her traktör az yakar bi iddam yok erkunt daha az yakıyodur beyki fkt 15 gazı geçmedikden sonar TD de yakmaz mf de..
40 km de ne oluyor rampada vites düşüyor ..
arkadaşım td 65 2007 model çift çeke orjinal turbo kullandım ve nimet 70t ye takas ettik onuda amcmalarındı ben ne çektigini bilmiyomuyum o motorun?? ranpada demişsin new holland ranpayı belki erkunttan daha iyi çıkabilir ama td 65 nimet 70 e rakip olamaz

cazgin0020 link=topic=46160.msg458707#msg458707 date=1319204842' Alıntı:
arkadaşım td 65 2007 model çift çeke orjinal turbo kullandım ve nimet 70t ye takas ettik onuda amcmalarındı ben ne çektigini bilmiyomuyum o motorun?? ranpada demişsin new holland ranpayı belki erkunttan daha iyi çıkabilir ama td 65 nimet 70 e rakip olamaz
nie rakp olamyo nimette 1 ton fazla ağır diemi ? 10 sene sonra ne olcağı belli
ben rakip demiyorm rakip deilde demiyorm sonuçta hepsi demir yığını senin erkunt daha çekişlidir bzm köydeki daha az çekişldr mesela o her traktörde deişiyor bence..
nie rakip olamıyo yada senin 4lü 14lü taktığın yerde td65 4lü 10 çekiyosa ya o traktörde sorun vardır yada sen hafiften sallıyosun en fazla 1 2 inç oynar o da illa nimet daha üst çekecek deil ..!
sonuçta 2side aynı hplerde.. bnm dmk istediğim erkunt her zmn övülüyor nh yerden yere vuruluyor okadar insan enayidemi alıyor siz akıllı mllet salakmı !

cazgin0020 link=topic=46160.msg436435#msg436435 date=1314018698' Alıntı:
hım dogrudur. denizli çivril menteş te erkunt servisi var yakınlarda tanıdıgın varsa sordur oraya en çok erkunt mu arızadan geliyo yoksa new holland mı die sor? erkunt servisi ama adam motordan anladıgı için new holland ın garantiden bitmiş motorları da oraya gidiyo ben erkunttan çok new holland ın bozulup gittigini goruyorum ve hiç erkuntun o kadar uzun serviste kaldıgını gormedim.
en güzeli işini gören traktördür bizm köyde bi kısmet55 bide nimet 70 var nimet 70 yazın arıza yaptı adam tarladan buğdayını götürebilmek için başkasından traktör aldı. ama dier kısmet 55 te hiçbi sorun yok her işini görüyo. bizim köyün geriye kalan hepsi fıat hiçbi sorun yaptıklarını görmedim