erkunt case cekişmesi

Ynt: erkunt case cekişmesi

satocan58 link=topic=39014.msg337016#msg337016 date=1297103734' Alıntı:
Eee erkuntcular. gecen servet td95 i cekti diye yere göge cikardiniz hata yok dediniz o dediniz bu dediniz. td95 4 tona yakin ayrica 95 beygir case ise 3300 galiba 83 beygir. 95 ligi ceken niye 80 ligi cekemedi. biz lastikler eski deyince yok olmaz dediniz, bileginin hakkiyla aldi dediniz. buna niye aynisini diyemiyonuz. demekki onunda siniri bi yere kadarmis.... saribas emin ol kimsenin karin agrisi yok ama insanlari sen ve senin gibiler bu kadar anti erkunt yapti.

murat_saribas link=topic=39014.msg337027#msg337027 date=1297104554' Alıntı:
SATOCAN IN ANLAMI NE
Ismim SATILMIS, ama köyde satoaaaa derlerdi. Yani satilmisin kisaltmasi sato birde arkasina can koyduk olsa satocan gardas. Böyle isimmi olur deme sakin, ilk duyana komik gelebilir ama anadoluda onbinlerce satilmis var. Haa ben memnunmuyum ismimden dersen degilim ama 30 dan sonra isim degistirmekde olmaz......

murat_saribas link=topic=39014.msg337032#msg337032 date=1297105026' Alıntı:
KONULARA GİRİP İÇİNE EDEN KİM BANA NE DİYOR YAW TD 80 PAKET MAKİNASINDA ÇOK YAKIT HARCIYOR DEDİM CEPHE ALDI SATOCAN BEY
Ne alaka yaw. Burasi forum, tartisma platformu, sen benim yazilarima karsilik yaziyon ben seninkine. Burda olmasi gereken sey yani. Haaa bi saygisizlik varmi dersen yok. Sahislari konusmuyoz burda. SImdi sen cok yakiyor dedin ben az dedim. Sen cekmez dedin ben ceker dedim. Bak bakim yazilarima terso bi yazim varmi. Maksat zaman gecirmek sonucta. Haaa rahatsiz olduysan yazmazsin benim yazilarima cevap aynisini bende yaparim olur biter........

Arkadaşlar caseyi kullanan bizzat kendim Mf ci olarak case 80 lik taraf tutmak yok Allah için yalana gerek yok arada 15 beygir var case =83 Hp erkunt70=68 beygir erkunt a helal olsun 15 beygir farka karşı yinede yıkılmadım ayaktayım diyor kafa tutuyor ama merak ediyoz arkadaşlar ilerleyen tarihlerde yine video paylaşırlar 80 likle 80 lik eşit çekiştirecez... o zaman hakkı hakkına kım alırsa... yiğit belli olur...

satocan58 link=topic=39014.msg336893#msg336893 date=1297097246' Alıntı:
Gardas motur bu yaw. Arada zaten 7 8 beygir fazla var cekmesi gayet normal. Siz caseyi ve td80 ni hala 2 3 yil öncekilerle karsilastiriyonuz. Cekerseniz en iyi erkunt digerleri yaramaz cekilirseniz ya sürücü hatasi ya lastik ya baska bisey. Bence bunlari kafaniza takmayin. EMin ol ilk gördügüm erkuntla cekistirecem td80 ni ve burayada koyacam. Ama bulurmuyum bizim oralarda bilmiyom. Ben daha görmedim bu güne kadar. Bi nimet varmis onada bizim 266 yi takacam...
266 ya takda videosunuda paylas abi sende erkuncular gibi lastigin havasını indir yuksek cekıye takarsan ztn erkuntun hic sansi yok :D

k.arikan58 link=topic=39014.msg337137#msg337137 date=1297109257' Alıntı:
Arkadaşlar caseyi kullanan bizzat kendim Mf ci olarak case 80 lik taraf tutmak yok Allah için yalana gerek yok arada 15 beygir var case =83 Hp erkunt70=68 beygir erkunt a helal olsun 15 beygir farka karşı yinede yıkılmadım ayaktayım diyor kafa tutuyor ama merak ediyoz arkadaşlar ilerleyen tarihlerde yine video paylaşırlar 80 likle 80 lik eşit çekiştirecez... o zaman hakkı hakkına kım alırsa... yiğit belli olur...
Gerek varmi gardas bereketle cekisirken dediklerini yapmaya. 266 g serisinin en canavari diyebiliriz. cekiste güzel yakitta. ah birde gazi biraz ileri koysalarmis. ayakkabi 47 olunca o ufacik gaza basmasi biraz zor oluyor. :D

satocan58 link=topic=39014.msg337068#msg337068 date=1297106811' Alıntı:
Ne alaka yaw. Burasi forum, tartisma platformu, sen benim yazilarima karsilik yaziyon ben seninkine. Burda olmasi gereken sey yani. Haaa bi saygisizlik varmi dersen yok. Sahislari konusmuyoz burda. SImdi sen cok yakiyor dedin ben az dedim. Sen cekmez dedin ben ceker dedim. Bak bakim yazilarima terso bi yazim varmi. Maksat zaman gecirmek sonucta. Haaa rahatsiz olduysan yazmazsin benim yazilarima cevap aynisini bende yaparim olur biter........

ARKADAŞ SEN DE BENİ YANLIŞ ANLAMADA 5Lİ 14 BİRAZ OHA DURUMU OLDU BİRDE CİDDİ OLARAK KÖTÜLEME FALAN YOK ZATEN BENDE FİAT VAR AMA TD 80 İ ALAN ADAM GERÇEKTEN PAKETTE ÇOK YAKIT YAKTI 4-5 GÜN SONRA GERİ VERDİ YANİ BEN 22 KURUŞ YAKERKEN SAP AZDI TD 80 ALAN ADAM 35 KURUŞ YAKTI YANİ 35 KURUŞTANDA 22 KURUŞA HAYATTA İNMEZ TABİ GENELDE HERŞEY ŞANS İŞİ BENİM ERKUNT KURUM ATIYOR KİMİ DİYOR BOYA YANMIŞTIR EGZOSDAKİ KİMİ DİYOR EURO MAZOT KULLAN ZATEN EURO KULLANIYORUM BAKACAZ

satocan58 link=topic=39014.msg337193#msg337193 date=1297111814' Alıntı:
Gerek varmi gardas bereketle cekisirken dediklerini yapmaya. 266 g serisinin en canavari diyebiliriz. cekiste güzel yakitta. ah birde gazi biraz ileri koysalarmis. ayakkabi 47 olunca o ufacik gaza basmasi biraz zor oluyor. :D
aynen abi biraz daha ilerde olsa iyi olurmus ilk zamnlar baya zorlandım sonradan alısınca fark etmedi :)

k.arikan58 link=topic=39014.msg337137#msg337137 date=1297109257' Alıntı:

objectif yorum budur.. katılıyorum arkadaşım.. şimdi bu çekişmeye yorum yapmak bile mantıklı degil arada güç ve agırlık farkı var.. ve zeminde soguk ve kaygan oldugu için ilk kalkışı yapan çekmiş tam bi ezici üstünlükte yok.. abartılacak bi durum yok.. case de radial lastik var ve agır bi şanzımanı var td lere göre çekişmede iyidir case td lerle karıstırmayın.. erkuntunda aynı şekilde agır dır iyi asılır.. 68bg bi traktör bence kutlamak lazım ceksede cekilsede..

helal olsun be erkunta öttürmüş caseyi.nede olsa türk canavarı
alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s

Chn_Ozce link=topic=39014.msg365113#msg365113 date=1300830082' Alıntı:
helal olsun be erkunta öttürmüş caseyi.nede olsa türk canavarı
alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s
seyhuş bey duymasın yine telefon bilem eder biyerler lyn sop-*-sa sop-*-sa şyt-*-sa zuha-*-s zuha-*-s

arkadaşlar erkunt la case nin aynı beygirini nerde ve ne zaman istiyorsa takarım arka arkaya eger ki case çekerse erkunt bir tane sıfır traktör verecem eger ki erkunt ta çeker se cese benim olacak mümkünü yok erkunt u çekemez case hemde TÜRK e kimin gücü yetmiş ki case nin yetsin motoruna güvenen getirsin iddialı koşalım arka arkaya zaten içinde birazcık millet sevgisi olan kendi malı olan traktörü kötülemez hile ile hemde

bingöl link=topic=39014.msg410901#msg410901 date=1306929532' Alıntı:
arkadaşlar erkunt la case nin aynı beygirini nerde ve ne zaman istiyorsa takarım arka arkaya eger ki case çekerse erkunt bir tane sıfır traktör verecem eger ki erkunt ta çeker se cese benim olacak mümkünü yok erkunt u çekemez case hemde TÜRK e kimin gücü yetmiş ki case nin yetsin motoruna güvenen getirsin iddialı koşalım arka arkaya zaten içinde birazcık millet sevgisi olan kendi malı olan traktörü kötülemez hile ile hemde
kardeş yeni katılmışsın belli bu kadar celallenme şofore bakar çekişme birazda herşey olabilir erkunt agır oldugundan genelde avantajlı

cazgin0020 link=topic=39014.msg336875#msg336875 date=1297096581' Alıntı:
erkunt 70 lik digeri case kaçlık ? birde bende var erkunt 70 aynısı çadırlısı lastikleri hiç iyi değil orjinal gonderdikleri 25 hava oluyo 20 hava olsa bile yere tam oturmuyo 10 havaya dusunce oturuyo anca bence lastikler tutunamadı ben bi defa taktım lastikleri indirdim 70 56 ile tek çekerde frene bastıgım halde 70 56 goturemiyodu tek çeker tek arkalar fren atarken :S boyle bişe olamaz yani :S casedeki lastikler radial erkuntun lastigi dedigim gibi hava çoktur tutunamıyodur bile :S yoksa imkanı yok
imkanı yok derken erkunt ne altın danmı zaten erkunt sürüklese yere göğe sıdıramazdın çekemediğiiçin vay lastik tutunamıyor vay havası 20 hava 25 hava nerden belli 70 lik olduğu 80 lik değilmi ama pardon erkunt 60 lik case 90 lık noo*-*- noo-*-s bazı şeyleri kabullenin artık

bırakın şu çekme lafını çekse ne olu çekmese ne olur.alan memnun mu şikayeti var mı sorunu var mı yakıtı gücü vs herkes malını över.herkes elindekine sahip olsun bu kadar.elinde olan altın olur senin olmayan da pul olur.ZENGİNİN PARASI ZÜGÜRTÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ bırakın yahu.