ERKUNT İZMİR FUARINDAN RESİMLER: (bu resimler www.erkunttarim.com.tr adresten alıntıdır.)
E emrecelik26 10.04.2008 #1 [glow=red,2,300]ERKUNT İZMİR FUARINDAN RESİMLER:[/glow] (bu resimler www.erkunttarim.com.tr adresten alıntıdır.)
[glow=red,2,300]ERKUNT İZMİR FUARINDAN RESİMLER:[/glow] (bu resimler www.erkunttarim.com.tr adresten alıntıdır.)
N NsL 13.04.2008 #2 : ERKUNT İZMİR FUARI Baya bi katılım olmuş nede olsa iyi bir yerli malı, amcadaki şapka galiba güzelmiş, güzel paylaşım emeğine sağlık
: ERKUNT İZMİR FUARI Baya bi katılım olmuş nede olsa iyi bir yerli malı, amcadaki şapka galiba güzelmiş, güzel paylaşım emeğine sağlık
Ç Çağrı 16.04.2008 #4 : ERKUNT İZMİR FUARI Aynı şapkadan bende de var,ankaradan almıştım.Güzel fotoğraflar...
Ü ÜÇPIN@RLI_KORAY 20.04.2008 #6 : ERKUNT İZMİR FUARI SAĞOL EMRE GÜZEL FOTOLAR YERLİ MALI OLUNCA İLGİ BAYA ÇOK GİBİ.
M MB_Driver 29.04.2008 #7 Ynt: ERKUNT İZMİR FUARI Paylaşım İcin Sağol Bunların Vites Kolu Biribirine Cok Yakın Benim Enişdede Var Biraz Uzattırdı Bi Tanesini Tavsiye Ederim
Ynt: ERKUNT İZMİR FUARI Paylaşım İcin Sağol Bunların Vites Kolu Biribirine Cok Yakın Benim Enişdede Var Biraz Uzattırdı Bi Tanesini Tavsiye Ederim