erkunt kısmet 55 i gururla sunar

dun ızmır fuarındaydım ben açıkcası begenmedım o kadar iç açıcı değildi trktor markalarından new holond case ls ve erknt trktor vardı :( erkunt'un yeni gözdesi kısmet 55 i görücüye çıkmış buyrun bırkac poz ;)

Ynt: erkunt kısmet 55 i gururla sunar

eline sağlık abi...hayırlı olsun kısmet...ama pekte iç açıcı görünmüyor...

nforcer link=topic=27659.msg229531#msg229531 date=1258798009' Alıntı:
eline sağlık abi...hayırlı olsun kısmet...ama pekte iç açıcı görünmüyor...
tipi mi hoşuna gitmedi.tabi kalıplı motora küçük lastik iyi durmuyor.bu babayiğit bir dekarı 890 gr. mazotla sürüyormuş...

ali_kockaya link=topic=27659.msg229532#msg229532 date=1258798168' Alıntı:
tipi mi hoşuna gitmedi.tabi kalıplı motora küçük lastik iyi durmuyor.bu babayiğit bir dekarı 890 gr. mazotla sürüyormuş...
çekişi we yakıtına bişey diyemem..ama o büyük kabinin altında o lastikler we kaporta emanet duruyo...

o lastikler sanırım 13,6/28 e 6,00/16
14,9/13,28 e 6,50/16 takılırsa daha güzel durur. 55 hp traktöre iyi gider...

emeğine sağlık ağır abi kısmete gelince kendi gayet şık ve güzel duruyor ama tekerler sanki ufak gelmiş gibi kısmetse tarladada göreceğiz bence gayet güzel ve birşey dikkatimi çekti eski kaporta erkuntlara göre kaporta daha çok açılıyor yapmında tasarımında emeği geçen herkese teşekkürler

paylaşım için ayrıca teşekkürler

Emeğine sağlık Hasan abi.İlk defa gördüm.Lastikler küçük ve kabin büyük geldi...Ama Erkunt güzel ilerliyor.Buna da bir çözüm bulacaktır...

vatana millete hayırlı uğurlu olsun alın size düşük yakıtta iddalı bi traktör eline sağlık ağar abi KISMETse kral ın yanına iyi bir yamak olur

Güzel makina tasarım sanki eski kasa ve yeni kasa karışımı birşey olmuş Ülkemize hayırlı olsun.Paylaşım için tşk.

küçük lastik yolda daa iyi bence daha iyi çeker,ama görüntüsü pek iç açıcı deil:
paylaşm için tşkr!

doğrudur küçük lastik daha iyi performans sergilr fakat çok çabukda lastik yer.aynı tarz case 70 lerinde böyle lastikleri ufak