Erkunt Nimet 70 -SmhGwz..

Sonunda Dun Gelen Erkuntumdan Bugun biraz göruntuler yogunum biraz ilerde daha farklı reismler gelecek.. :)
Nimet 70(Tzf)
bi kaç sorum olacak.
1-Erkunta garanti 3 değilmi? Benim motorun kagıtlarında 2 yıl 300 saat yazıyor sanırım bugun öyle ibşiler gözume ilişti
2-bu kuyruk milive çeker kolları surekli yukardmı duracak :)
3-birde 1 km yol gittim geldim hararet göstergesi kalktı çok yeni oldugundanmı motor daha 1.11 saate geldi bungunki deneme suruşumle birlikte :)
4- çakmaklığa radio frekensli okutuculardan taksak.. güç çıkışı normaldir demi.. takabiliriz..

Tşkler.. ;)

Ynt: Erkunt Nimet 70 -SmhGwz..

öncelikle hayırlı ugurlu olsun :) sorularını ben yanıtlayayım en iyisi garantisi 3 yıl oldu yenilerin ama sana bi kıyak geçip eski garantiden yapmış olabilirler tam emin değilim
kuyruk mili 2 kademedir 540 540e diye onun otrasında duracak kuyruk mili o zaman boşta oluyor ve kuyruk milini çalıştıran kol surekli aşşagıda duracak kuyruk mili balatasının uzun omurlu olması için çift çeker kolu surekli yukarda olacak tarlaya girerken aşşagıya indirisin 4 çekere geçer son hızla gitsen yine indirsen o kolu çift çekere geçer durup takmana gerek yok yururken takarsın
hararete gelelim o biraz çalışınca zaten ortaya gidiyo hararet cubugu sonra kolay kolay ilerlemiyo hararet çıkar korkusu olmasın :)
çakmaklık orjinal oldugundan mp3 çalan aleti taksan olur sanırım o konudada bi sıkıntı olmaz tekrardan hayırlı ugurlu olsun :)

Hayırlı olsun semih kardeş:) sonunda geldi erkunt :) sağ tarafta oks ' nin ordaki ekran gibi olan şey ne oluyo:) birde euro3 mü geldi yoksa önceki lerden mi:) çok karizmatik traktör güle güle kullan :)

bu arada arka çıkış bizimkilerde 4 çıkış var sizinki 2 çıkış ek pistonda yok sizmi boyle istediniz biraz daha ucuza gelecek diye yoksa bayi kazıgı falanmı :S kompresor yeri gorunmemiş kompresor falan varmı kaça geldi tam olarak lux modeli sanırım klima var

Herkese çok teşekkür edeirim arkadaşlar allah size daha iyiini versin :) buda guzel buda olabilir ;D
cazgin0020 link=topic=42364.msg386744#msg386744 date=1303492714' Alıntı:
bu arada arka çıkış bizimkilerde 4 çıkış var sizinki 2 çıkış ek pistonda yok sizmi boyle istediniz biraz daha ucuza gelecek diye yoksa bayi kazıgı falanmı :S kompresor yeri gorunmemiş kompresor falan varmı kaça geldi tam olarak lux modeli sanırım klima var
Cazgin kardeş senle başlım şimdi Ek piston -pistonlu orta kol fln yok .. BİZ İSTEMEDİK b
sadece kabinli klimalı olsun dedik öyle geldi sonradan sadece kompresör olsamıydı fln dedik onuda yapamadılar sıra çokmuş... duzu geldi bize..
GENÇ EYMIRLİ link=topic=42364.msg386742#msg386742 date=1303492650' Alıntı:
Hayırlı olsun semih kardeş:) sonunda geldi erkunt :) sağ tarafta oks ' nin ordaki ekran gibi olan şey ne oluyo:) birde euro3 mü geldi yoksa önceki lerden mi:) çok karizmatik traktör güle güle kullan :)
onu motora akınca nerden anlacam çözemedim ama herks 3 dedi ondan bekletttik bu kadar dedi.. o panel ise ışıkları fln açmak için dokunmatik panel oluyor guzel :)
AKGÜN43 link=topic=42364.msg386740#msg386740 date=1303492561' Alıntı:
SEMİH hayırlı olsun sonunda geldı desene 2 ay kadar olmştu galıba :) *098*-
eed 10 şubattan bu gune geldi..
E ne demişler MALIN İYİSİ 6 AYDA GELİR' ;)

doganbey1 link=topic=42364.msg386747#msg386747 date=1303492927' Alıntı:
Semih hadi gözün aydın :) ne zamn ıslatıyoz :D Allah kazadan beladan korusun
farketmez gel bu tara ıslatırız ;D

ha bu arada ;
8 mayıs TARİHİNDE KÖYÜMÜZDE ÇİFTÇİ CEMİYETİ WARDIR HERKESİ BEKELERİZ ;) :)