ERKUNT SAME

Ynt: ERKUNT SAME

bizim köye 70lık ikinci el birde sıfır 75 likle geldiler tanıtmak için 70lie bizim ford5000 4lü 12li pullugu taktık 6 7 senedir sürmediğimiz tarlaya girdik bu kadar zorlanmadı 75lik hiç takmadı zaten bu biraz reklam amacıyla çekilmiş gibime geliyor same ve erkuntun arasında kalıp farkı var erkunt küçük madem neden sameden büyük görünüyor ?
arkadaki mavi traktörde erkunt mu bana mı öyle geld

POYRAZLI SALİH link=topic=7086.msg97719#msg97719 date=1227039134' Alıntı:
bana hiç öyle gibi gelmedi... Resmen Reklam işte... yoksa okadar adam oraya toplanmaz...
ya birader benden iyimi bilcen adam lar inada binmiş ben bu vidyoyu çekenle özel görüştüm.
o demiş benim motor daha iyi o demiş benim motor daha iyi ondan sonar gitmişler biyere test etmişler hemen işinize gelmeyince reklam diyonuz.

evet bencede reklam adamlar köylüyü toplamış başına bide bu galericilerin deneme için getirdiği traktörlerin gücü normallerine göre daha fazlaymış ben öyle duydum

ali ersin 266G link=topic=7086.msg109808#msg109808 date=1229331718' Alıntı:
evet bencede reklam adamlar köylüyü toplamış başına bide bu galericilerin deneme için getirdiği traktörlerin gücü normallerine göre daha fazlaymış ben öyle duydum
güçleri aynı ama bazen lastik boyutlarını değiştiriyolar ve arka lastiklere su dolduruyorlar çekişi arttırmak için buda onların hileleri aldanmamak gerek ve uyanık olmak gerek

erkunt gerçekten çok iyi gidiyordu. ama same küçük mü acaba. ya da same lastik ebatından mı kaybediyo. bu kadar fark olucanı da pek sanmıyorum. perkins motor un torku her zaman daha iyidir ama bu kadar fark olur mu tartışılır.

arkadaşlar ordaki seme 55 lik çünki hava filtresi yok ayrıca sameyi sürende hata var adam pullu ayarlayamamış ayrıca erkunt sameden büyük duruyo bede 70 lik same var her teste hazırım erkunta motur diye biniyolar orda hiley yapıyolar semeyide kötülüyolar samenin adı yeter bikere erkuntun üstünde kendi motoru bile çıkmışlar hava atıyolar şanzumanıda başaktan alıyomuş gelde buna türk malı de nasıl diyeceksen insanı kızdırıyolar bizim köyde erkunt var 70 lik gel çekiştirek diyom getiremiyolar ben 14 numara pulluk kullanıyom adam 10 numara pulluk kullanıyo same den başka tanımam varsa aksini idda eden hodri meydan???

tevfik3 link=topic=7086.msg154125#msg154125 date=1234458076' Alıntı:
arkadaşlar ordaki seme 55 lik çünki hava filtresi yok ayrıca sameyi sürende hata var adam pullu ayarlayamamış ayrıca erkunt sameden büyük duruyo bede 70 lik same var her teste hazırım erkunta motur diye biniyolar orda hiley yapıyolar semeyide kötülüyolar samenin adı yeter bikere erkuntun üstünde kendi motoru bile çıkmışlar hava atıyolar şanzumanıda başaktan alıyomuş gelde buna türk malı de nasıl diyeceksen insanı kızdırıyolar bizim köyde erkunt var 70 lik gel çekiştirek diyom getiremiyolar ben 14 numara pulluk kullanıyom adam 10 numara pulluk kullanıyo same den başka tanımam varsa aksini idda eden hodri meydan???
bize gelip burda sameyi övme biz de biliyoruz same son yıllarda çıkardığı malların ne olduğunu ayrıca da erkunt un nesini gördünde böle konuşuosun sende war mış 70 lik same bende war 70 lik erkunt ikisinide kullanmadan konuşma

tevfik3 link=topic=7086.msg154125#msg154125 date=1234458076' Alıntı:
Samenin adı yetermıs demek Bızım koy ve cıvar 10 koydekı same sayısı toplam 2 Haklısın adı cok bellı oluyor...NH ve ERKUNT kullanıcısıyım ben 60-66ya 3lü 12lı takıom erkunta 4lu 14lu...Cesıtlı motorları kullanmadan Sameyi övme bnce...

arkadaşlar vites değiştirişini gördüm yarım saat vites atmaya çalışıyo lar ileri geri vites atarken ses çıkarıyo ayrıca sizin oralarda same yoksa nabalım başka yerde fazla. bende 4 14 numara takıyom erkunt olanda 14 numara 4 lü dakiyo ama tarlada gördük indirmeye korkuyo bidene teker koymuşlar...

samenın cıvatası olamaz erkunt bırının gecmişi 1 asırlık dıgerınıkı 5 yıllık bu motormu sameden ii olacak same avrupa teknolojı liderı artık kabullenın nazar etme nolur caliş sızınde olur

şimdi ben konuşunca ağır konuşurum,burda yapılan testler bisefer adil değil ikisi aynı katagoride değil,sanki erkunt yerlimalımı bitarafı perkins arkatarafı steyir ingiliz ve avusturyanın kopyası.Varmı kendimize has bi traktörümüz. taze ............sinek çok konar

[ftp=ftp://eh işte buda erkuntcuların marifeti diger traktörleri kötüleyecekler ya [/ftp] şyt-*-sa at-*-* at-*-* :S