erkunt servet 80tlüx

erkunt servet 80t lüx aldık daha gelmedi mayısın 15 şinde gelecek dediler,erkunta pulluk alacağım,bende 165 mf var pulluk 4lü 9 numara erkunta 7 li 8 numara pulluk almayı düşünüyorum sizce uygunmu,biz toprağı derin sürmüyoruz sizin gibi 4 lü 16 numara pulluk kullanan buralarda yok ,arazide biraz meyilli tek tarafa sürüm çok.bana yardımcı olursanız sevinirim,,,,,

Ynt: erkunt servet 80tlüx

Derin sürüm yapmayacaksan, 5 li 10 numara , adam gibi bir pulluk al bak işine. Yeni traktörün de hayırlı olsun. iyi traktör almışsınız.

hıdrolıkle kaldıralacak pulluk bu buyukluktekı motorlara 5 ıdeal buyugu buyuk olur gereksız yolda donuslerde cok sallar 2 numara buyuk al 5 lı al.

Birader hayırlı olsun traktörün. Kaça aldınız?

Bence 5li 11 numara al o da yormaz traktörü. Eğimli arazide 7li pulluk iyi olmaz.

bende erkunt kullanıcısıyım o motora 5 li 12 inç al en azından cunku motor 4 ton snn 8 inç in kabarrttıgı yeri motor bi kez dolansa uzerinde taş gibi eder ve tekerleri kalın oldugu için kucuk inç li pulluk motora yaramıyo pek en az 12 inç almanı tavsiye ederim 5 12 idaal

7li8 inç yerine 5li 11 inç alabilirsin.. aynı yeri götürür 7li pulluk uzun olur dönüşlerde sıkıntı yaratır hidroliği yorar gerek yok bence 5li 11 li ideal olur...

5 li 12 inç çekmez o motor yazıktır günahtır, bayi gazına gelmeyin. al 5 10 inç bak keyfine

fiyatı 75,500 tl tıraktörü 72,000tl ye aldık çiftçeker tıraktör hiç kullanmadım nasıl olur bilmiyorum bana 165 şi çok ararsın diyorlar. sizcede öylemi olur.

5li 12 li ünlünün yeni modellerinden al derim süper pulluk yapmışlar devirmeside cok güzel 7 li pulluk traktörü yorar