erkunt tarla surumu yenı video

Ynt: erkunt tarla surumu yenı video

güzel paylaşım kardeşim şöyle kendı kendıne giden bı traktorumuz olmadı anasını satem duva*-*0

eline sağlık....tarlanın diğer başınada biri geçse..sadece başlarda döndür yeter :D kendi gidiyo mübarek...
ağır abi link=topic=28612.msg239422#msg239422 date=1262689827' Alıntı:
güzel paylaşım kardeşim şöyle kendı kendıne giden bı traktorumuz olmadı anasını satem duva*-*0
ağır abi çok çalışmamız lazım çoookkk....

emeğine sağlık cevo otomatiğe bağlamış gidiyor senin oğlan cevo 5 li istiyor sanki hafiften bu motor bilmiyorum toprak yapısını ama bizim burda 6 lı yı çeker bu makine ki çekiyor da böyle sabanla sürüm yaparsan yakıt sarfiyatın çok olur.

hayırlı olsun güzel paylaşım tarlayı göster kendi sürecek her halde :)

ağır abi link=topic=28612.msg239422#msg239422 date=1262689827' Alıntı:
benim tarlalar küçük.öyle traktörü kendi başına bırakırsam ya kanala gevrilir.yada komşu tarlalara geçer gider.daha bir de uyuzlanırken traktörün altında kalırım en iyisi kalsın.

ali_kockaya link=topic=28612.msg239705#msg239705 date=1262797053' Alıntı:
benim tarlalar küçük.öyle traktörü kendi başına bırakırsam ya kanala gevrilir.yada komşu tarlalara geçer gider.daha bir de uyuzlanırken traktörün altında kalırım en iyisi kalsın.
:D ali abi .çok farklı bi çözümleme yapmışsın :D

arkadaslar haklı sankı bosta gıdıyor aleti buyutmek lazım