Erkunt Traktör Kurucusu Zeynep Erkunt Armağan'ı Kaybettik.

Erkunt Traktörün Kurucusu ve dünyada traktör üreten ilk kadın ünvanına sahip olan zeynep erkunt armağan'ı kaybettik. Erkunt traktör ailesinin erkunt'a gönül verenlerin başı sağolsun.

Çok çok çok üzüldüm.
Erkunt öksüz ( anasız) kaldı.
Hintlilere satınca burukluk duymuştum ama bu başka.
Türk kadınının başarısı,becerisi,azmini ülkemize ve dünyaya ispatladı.Ülkemizin önemli markalarından birini yarattı.
Ne olurdu, sorunlarına biraz ilgi duyup,yüzdürülmeye çalışılsaydı da bu milli marka milli olarak kalsaydı.
Ölüm sebebini bilmiyoruz ama yaşadıklarının etkisini merak ediyorum.
Allah rahmet eylesin.
Onun traktörleri sayesinde ürettiğimiz her üründe saygıyla anacağız.Yattığı yer nur gölü olsun.

Son düzenleme:
Çok çok çok üzüldüm.
Erkunt öksüz ( anasız) kaldı.
Hintlilere satınca burukluk duymuştum ama bu başka.
Kadın başarısı,becerisi,azmini ülkemize ve dünyaya ispatladı.Ülkemizin önemli markalarından birini yarattı.
Ne olurdu, sorunlarına biraz ilgi duyup,yüzdürülmeye çalışılsaydı da bu milli marka milli olarak kalsaydı.
Ölüm sebebini bilmiyoruz ama yaşadıklarının etkisini merak ediyorum.
Allah rahmet eylesin.
Onun traktörleri sayesinde ürettiğimiz her üründe saygıyla anacağız.Yattığı yer nur gölü olsun.
Abi kanserdi diye biliyorum ( Kesin bilgi değil)