ERKUNT ve 6'lı Pulluk

Ynt: ERKUNT ve 6'lı Pulluk

Güzel Paylaşım. İşte bende söylüyorum FendT ten sonra en iyi difransiyel ve şanzıman Erkunt ta diye :)

@*/-TmS_HsT-/*@ link=topic=25192.msg235682#msg235682 date=1261170800' Alıntı:
Güzel Paylaşım. İşte bende söylüyorum FendT ten sonra en iyi difransiyel ve şanzıman Erkunt ta diye :)
çok iddia lı bir ifade olmuş.senin tümosan var galiba.tümosan güzel değilmi.sana bir erkunt alalım.

helal olsun millet boşuna 90 hp den yukaru traktör alıyor bunu alsın 6 lı taksın tarlayı sürsün. benim anlamadığım bu traktör 75 hp 6 lı çekiyo o zaman tm120 9lu falan çekmesi lazım diye düşünüyorum. eline sağlık güzel paylaşım

işte 75 hp bı traktör 6 lı çektiğine göre benım tt 55 ve 255 ep en az 4 lü 12 numara falan yada 5 li çekmeıs gerek. .

erkunttan 85-90 hp traktör üretmesini bekliyorum onun arkasınada 7 numara takarlar.
kim ne derse desin herşey ortada motorun pompası açık olsa ne olacak yani anlamıyom her yerde aynı şeyi söylüyonuz. sende aç başka 75 hp bir traktörünkini tak arkaya aynı pulluğu sonrada videoya çek zor bişey değil

traktormu bu bee siz traktor görmemişiniz bu nekı bu toprakmı sımdı sen o pulluğun 3 lüsünü tak gel bizim toprağa göreyım senın erkunt yanıyomu yanmıyomu

kofalcalimuhammet link=topic=25192.msg249460#msg249460 date=1265547127' Alıntı:
traktormu bu bee siz traktor görmemişiniz bu nekı bu toprakmı sımdı sen o pulluğun 3 lüsünü tak gel bizim toprağa göreyım senın erkunt yanıyomu yanmıyomu
sen herhangi bir 75 hp civarı traktör al o videonun çekildiği yere git arkasınada 6lı tak bakalım çekecekmi.

çekmeyi bırak önce güvenli bir şekilde kaldırsın pulluğu ondan sonra tartışalım çekip çekmemesini... bizim başak 2073 shta 80-66dt nin döşemenler 25li aysanını rahat çekiyor ama yolda giderken yolun %40ını iki tekerle gidiyor :D

bunlar hileli gösterileri kendilerine meslek edinmişler .vay be yok be cart be curt be inank bizde arkadaşım dada var 4 lü 14 lüde zorlanıyor.

kocakafalı muhammet konuşmak kolay sende çek bi video koy da izleyelim hm boylece soylediklrin havada kalmaz boyle bir yerlerinden sıkıyormuş gibi olmassın tamam mı güzel kardeşim benim.bak sami kardeş bu bayi videosu olsa dediğin doğru hileli olur ona bnde katılıyorum bi erkunt sahibi olarak abartıyorlar ama bunu gördüğün gibi hüseyin abi kullanmış yani bu fabrikanın düzenlediği bi olay zaten görüyorsan 6 lı pullukla ağız tadıyla sürüm yapılmıyor.yapılamaması gayet normal ama onu bu kaadar çekmesi bile bi mucize sayılır.bnde aynı pulluğu takıp oraya gitsem blki bnmki çekmez nedeni onların traktörün ayarıyla oynaması falan değil sürüm yaparken en önemli olaylardan biriside pulluğun ayarını iyi yapabilmektir bu ayarıda hüseyin abi yaptığına göre bu videoda hile falan yok ne görüyorsan o yani....

6lı pulluğu 110-90 kullanmıyor erkunt kimki takıp çekmeye çalışıyor iki motoru yan yana bi düşünün.... sizce videonun reklam olduğunu anlarsınız..

Tucano340&Arion520 link=topic=25192.msg318354#msg318354 date=1293273307' Alıntı:
6lı pulluğu 110-90 kullanmıyor erkunt kimki takıp çekmeye çalışıyor iki motoru yan yana bi düşünün.... sizce videonun reklam olduğunu anlarsınız..
abi dedigin dogrudur ama pulluk 10 12 inç dir pulluk u diker o zaman çeker 90 110 bg gibi olmaz tabikide ama kucuk viteste çeker benim dusuncem