ERKUNT YAĞ YAKMA

arkadaşlar bende 2010 model servet 80 var en so 300 saatte yağ değiştirdik şu an 430 saatte yağ çubuğunda ilk yağ değiştiğinde yağ üst kırtıktaydı şimdi ise alt kırtığa yakın acaba bu normalmi yoksa teknik bir arızamı var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Ynt: ERKUNT YAĞ YAKMA

Yağ yakmanın normal olacağını sanmıyorum yanlız bakarken traktör düz yerdemiydi bide düz yere çekip birgün sonra sabah çalıştırmadan bakıp deneyin eğer hala eksik gösteriyorsa tamamlayın 2010 model traktörün eksitmemesi lazım hangi marka olursa olsun.

bencede 2010 model ve 430 saatte bi traktör yag yakmaması lazım yag degiştiginde filitreyi de degiştiysen filitre boş çalıştırdıgın zaman filitreye gider ondan sonra bi daha baak yag seviyesine

Bizm burada mf 240 ta yaşandı ddaha 200-250 saatteydi servise götürdük segmanları falan değişitiler resmsn sıfır motoru rektefe ettiler inşallah seninki hafif bişeydir

alt kırtıkta diyosun hocam acaba meyiilmi vardı baktığın yerde yoksa çalıştıktan sonramı baktın o kadar yağı yakması mümkün değil....

Akşam eve gelince tam düz yere çek. Sabah olunca bak. Çalıştır Tekrar akşam olunca aynı yere çek sabah olunca bak eksiltmişmi ? Varsa yağ ekle dediğimi 2 kere yap hala eksiltiyorsa ERKUNT garantiye alır ok-*-s

makina toz aldıysa eksiltir toz sıfır numara zımpara gibidir inşallah bişey yoktur ama nice sıfır motor gördük segman attıran sıfıtmı aldın ikinci elmi

Chn_Ozce link=topic=40238.msg353459#msg353459 date=1299442651' Alıntı:
arkadaşlar genel olarak perkins motorlar azda olsa eksiltmezmi yağı???
:S yok abi olurmu öyle şey hiç bir motor yağ eksiltmez eksiltiyorsa rektefesi gelmiştir yağ yakıyordur demektir :S

DqN 58 link=topic=40238.msg353464#msg353464 date=1299442894' Alıntı:
:S yok abi olurmu öyle şey hiç bir motor yağ eksiltmez eksiltiyorsa rektefesi gelmiştir yağ yakıyordur demektir :S
bilmiyorum muhammet de hiç perkins motor kullanmadım.çevremizden duyardık hep 240 lar yağ yakıyo diye ondan bi öneri sundum sadece.

Chn_Ozce link=topic=40238.msg353472#msg353472 date=1299443462' Alıntı:
bilmiyorum muhammet de hiç perkins motor kullanmadım.çevremizden duyardık hep 240 lar yağ yakıyo diye ondan bi öneri sundum sadece.
bu arkadaşın ki yağ yakma değil ki yağın yarısı yok....

Derlerki yağ yakması yeni motor sıkışıktır açılınca geçer ama böyleyse sıkıntı var dikkat et olmadı çağır servisi vur yüzlerine.

ARKADAŞLAR TRAKTÖR DÜZ YERDEYDİ YAĞI İLK DEFA KONTROL ETMİYORUM TRAKTÖRÜ SIFIR ALMIŞTIM