erkunta kafa tutanın hali

Ynt: erkunta kafa tutanın hali

kimsenin zoruna gitmesin mal meydanda ne john dere nede case önünde duramamş madem duruyo nerde erkun maşşallahı var çekmiş işte kimse zorlatmasın gardaşş akacak kan damarda durmaz nie zorunuza gidiyo bayi veya başka fark edermi sonuçta erkunt yazıyo makinan üstünde sorun yok hadi bakalım

benım vıdıolarda gördüğüm jhn ve casenın üst çekinin en üstüne halatı takmışlar üst çekıde bıldığim kadarıyla çiftçeker tıraktörlerde çiftçekerın bı manası kalmıyo traktör çok seker ve çekişi illakı azalır tabıki erkunt traktörüde tebrik etmek lazım nede olsa türk ismi var üstünde.

fark ettiysen iki traktörün çekiside üstde biri üstte diğeri altta olsa dediğin olur kardeş haklıln derim ama biz elimizdekine sahip çıkalım yinede

akacak kan damarda durmaz ne alaka la ulan yalakalıkltan ne diycenizide şaştınız varya laf olsun çuvalı doldursun deyip yazıyonuz yani 55 hpnin 75 hp yi normal şartlarda çekemeyeceğini bileeeeeeee bile kendinizi buna inandırıyonuz hiç atla eşek bir olurmu yaw yanlış anlamayın erkunta bişey demiyoruz ama herşeyde sadece bir gerçek vardır boşa yazmayın bişeyler yani cidd*-*-*

Aheyyy aheyyyy. Millet yine cosmus. Iyice soguttunuz beni erkunttan yaw. Dünyada hic bir markanin bu kadar bedava reklami yapilmamistir bile. Yaw kocaman fendt bile bu kadar revacta degil bu konudda.))))

kardeş diğer firmaların reklam yapmak için parayla adam tutmaları lazım bunlar bedava çalışıyo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Ynt: ekunta kafa tutanın hali

kederci link=topic=46728.msg444887#msg444887 date=1316278226' Alıntı:
video yu izledinmi. izle öyle konus bir şike varmı yokmu ozaman söyle erkunt duruyor yürüyünce hiç dinlemeden alıp götürüyor tabi erkuntun gücünü asla kabullenemessiniz neden newhollandın hiç bu şekılde videosu yok erkuntun videolarında şike varsa diger firme sahipleri şikayetçi olsun neden olmuyorlar çünkü erkuntun gücünü biliyorlar biraz akıllı olun
kardeşim tmm haklı olabilirsin şike olmayabilir ama erkunt ağırlığından çekiyo yükte yolda gtmiyo motor bayıyo yada çekmiyo

kardeşim bırakın bu işleri elinizi vicdanınıza koyun case ih daha sıfır plaka bile yok motorda erkun plakalı ve açılmış motor dikkat ederseniz sadece 80 yazıyor 80.3 yazmıyor ve kullanılmış motor belli hiç sıfır motorla bir olurmu ayrıca erkunttaki şoformüş onuda tebrik etmek lazım. ve ayrıca bu çekiştirmeleri yapanda hep erkuntçular oluyor nedense neyi kanıtlamak istiyorlarsa yada neyi anlatmak istiyorlarsa. tamam beyle erkunt güzel motor kimse kötü demiyor ama abartmamak lazım sonuçta gücü belli düne kadar 3 silindir 75 bg motora çektirmedikleri motor kalmadı

sbssınavı link=topic=46728.msg444987#msg444987 date=1316286525' Alıntı:
akacak kan damarda durmaz ne alaka la ulan yalakalıkltan ne diycenizide şaştınız varya laf olsun çuvalı doldursun deyip yazıyonuz yani 55 hpnin 75 hp yi normal şartlarda çekemeyeceğini bileeeeeeee bile kendinizi buna inandırıyonuz hiç atla eşek bir olurmu yaw yanlış anlamayın erkunta bişey demiyoruz ama herşeyde sadece bir gerçek vardır boşa yazmayın bişeyler yani cidd*-*-*
kardeşim burası köy kahvesi değil üzerine insanlığını giy öyle gel . ne bu lan ---ulan . senden başka ağzı yada klavyesi olan yokmu??? şyt-*-sa. senin argo yorumlarına mı kaldık adam gibi bişeyler yaz. hem 30 yaşındayım diyosun 15 yaşındaki bebelerin muhabbetini yapıyosun.

arkadaşlar bu kadar hararetlendirmeye ortalıgı germeye gerek yok bende erkunt kullanıcısıyım erkunt agır motor oldugu için arka arkaya takmada çekişmede avantajlı oluyo ki arka arkaya baglama ile motorun gücü belli olmaz. birbirinizi kırmaya gerek yok herkezin motoru kendine güzel.

aksazli link=topic=46728.msg445188#msg445188 date=1316355594' Alıntı:
kardeşim burası köy kahvesi değil üzerine insanlığını giy öyle gel . ne bu lan ---ulan . senden başka ağzı yada klavyesi olan yokmu??? şyt-*-sa. senin argo yorumlarına mı kaldık adam gibi bişeyler yaz. hem 30 yaşındayım diyosun 15 yaşındaki bebelerin muhabbetini yapıyosun.
abi 15 demeyin ya valla alınıyom artık :) hem erkunt ağır motor çekmesi muhtemel birşey. ama bence çekiştirme işleri boş iş tarlada konforu yakıtı hızı hangi viteste gittiği tartışılmalı çekiştirmeyle güç öğrenilmez bnce çünkü 2 tane aynı model aynı anda üretim bandından indirilmiş motoru çıkar çekiştir şöförü iyi ve kilosu fazla olan adamın altındaki motor alır :)))

arkadaşım mantıklı konuş hangi bayiinin kendi traktörünün çekildiği görüntüleri yayınladığını kim görmüş nh senin videonu neden şikayet etsin ne işi olur senle adam kendini dünyaya kanıtlamış güler geçer senin videona yıllarca ekmeğini yediğin markalara çamur atma 10 sene önce erkunt diye bi marka yoktu o çamur attığın markaların ekmeğini yedik yıllarca...

erkunt un üstüne çeken yok aynı beygir değil artı 10 bg olanları hep yedi erkunt neden kimse bunu kabullenmiyor iyi traktör türkler yapmış deyin geçin başarılar dileyin siz de bir türk olarak sevinin gurur duyun adam lar 68 bg traktörü 4 ton yapmış milletin 90 lığı o kilo bunun hepsi ağırlık mı hayır işte burda kalite devreye giriyor arkadaşlar bende yıllarca massey kullandım ama bu motor gerçekten tebriği hak ediyor kalp kırmanın lüzumu yok yenileride geliyor işte 90 100 110 bg olması lazım yanılmıyorsam adamlar kendini geliştiriyor bence herkeez taktir etmeli türküz sonuçta ben 2. yi alacağım nasip olursa bunun tadını kullanan biliyor arkadaşlar kullanmadan yorum yapanlarıda kınıyorum herkeze iyi formlar herkez saygı çerçevesinde yapsın yorumlarını...

oozgurefee09 link=topic=46728.msg445409#msg445409 date=1316380939' Alıntı:
erkunt un üstüne çeken yok aynı beygir değil artı 10 bg olanları hep yedi erkunt neden kimse bunu kabullenmiyor iyi traktör türkler yapmış deyin geçin başarılar dileyin siz de bir türk olarak sevinin gurur duyun adam lar 68 bg traktörü 4 ton yapmış milletin 90 lığı o kilo bunun hepsi ağırlık mı hayır işte burda kalite devreye giriyor arkadaşlar bende yıllarca massey kullandım ama bu motor gerçekten tebriği hak ediyor kalp kırmanın lüzumu yok yenileride geliyor işte 90 100 110 bg olması lazım yanılmıyorsam adamlar kendini geliştiriyor bence herkeez taktir etmeli türküz sonuçta ben 2. yi alacağım nasip olursa bunun tadını kullanan biliyor arkadaşlar kullanmadan yorum yapanlarıda kınıyorum herkeze iyi formlar herkez saygı çerçevesinde yapsın yorumlarını...
erkuntçular asabi biri ulan diye konu açıyo diğeri erkunta kafa tutanın hali v.s v.s kimsenin erkuntçular hariç kimse kötülemiyo başka bi malı fuarda inceledim erkuntu gurur duydum ama new holland ' la john deereyle ' de aynı kefeye koyulurmu mantıken konulmaz bizde milliyetçiyiz ama buda bi gerçek... bi laf var bilmem bilirmisiniz yiğidi öldür ama hakkını yeme...