Erkuntcular hep bole uyanık mı ?

Ynt: Erkuntcular hep bole uyanık mı ?

aksoylar link=topic=38762.msg443649#msg443649 date=1315985548' Alıntı:
new holland td 75 78 milyar erkunt servet 80.4 77 milyar ve new hollandda hidrolik pistonlu orta kol ek piston hava komperesörü dijital klima özellikleri yok.erkunta karşı bukadar eksisi olmasına ragmen neden biri 77 biri 78 milyar anlayamıyorum.

TD75 78 milyar filan değil td80 bile 60 milyar 58 ' e veren bayi biliyorum, ayrıca erkunt çift çekere nasıl geçiyor canım kardeşim erkuntun difransiyel kilidi nasıl ? hava kopresörü motordan 3 hp çalıyor koskoca türk traktör koskoca newholland 3 kuruşluk komprösör takmayı bilmiyormu ? orta kol ek piston özellik değildir bunu da herkes bilir her traktöre takılabilir 75 hp motora 77 milyar alıyorsa bi firma orta kolda taksın bi zahmet. dijital klima dediğin nedir dandik bi ekranla dandik 2 düğme mi ? ben bıktım artık bu laftan sözden erkuntu neden tutmuyorum çünkü gereksiz pahalı bu motor 77 değilde 55 milyar olsa size ciddi söylüyorum bende alırım ama bu motora bu para fazla. zf şanzuman diyorlar tamam vites seçeneği fazla ama karışık bir sıalaması var 1 1.5 2 2.5 diye artmıyor ki hızları neyse grafiğe bakılır ona göre ayarlanır ama buçuk vitesinde de senkromej yok motora gelince ben zaten perkins sevmem iveco kullanmasa bile deutz bari kullansa onada razıyım 4.4 motor traktör 75 hp verimli mi sizce bu motor. erkunt cr motorlu ve hidrostatlı bir traktör yaparsa ve fiyatta uçmazsa tutulur ama şu şartlarda erkuntu beğenmiyorum tümosan tercihimdir aynı parayı veriyorum en azından 75 değil 95 beygir traktör kullanırım .
144fenomen link=topic=38762.msg443778#msg443778 date=1316017130' Alıntı:
valla bende fiat 73 model 640 var yani ne newhollandcıyım ne erkuntcu.ben inandıklarımı konuşayım.newholland fiat üzerinden geçiniyo örneğin t 480 ne tipi ne özellikleri benziyo bir aynı olan 56s serisi var oda donanım olarak geri kalmış bir traktör. erkunta gelince döküm kalitesine diyecek yok.motor deutz şanzuman zf.simdilik her yönü ile new hollanddan üstün.ama ileride ne olur bilemem tabi.benim 640 yansa kül olsa motor almaya mecbur kalsam yani erkunt alırdım.newhollandların bir tek 66 serisi ile L serisi güzel.

kardeşim sende hem bilmiyosun hem biliyo gibi sallıyosun deutz motorlu erkunt bul 500 milyar verip satın almayan en adi.
aksoylar link=topic=38762.msg443791#msg443791 date=1316019298' Alıntı:
kardeşim sen böyle diyosun bugün bi 70 66 gördüm gövdesinde çemberin içinde E yazıyodu buda erkuntun damgası yani fıat iyi olsaydı perkins degil ıveco motor kullanırdı.hangi motorun neresi iyiyse erkuntta mevcut fazla söze gerek yok fıat640 ı olan arkadaş herşeyi açıklamış.
fiat zaten iveco motor kullanıyor iveco zaten fiatın perkins nerden çıktı sende 640 ' cı arkadaş gibisin

newhollandların çoğu serisini kullandım.kullanmasamda yapılan yorumları kulananlardan aldım 66 serisi ile l serisini kullandım hemde kullananlardan duydum emin ol arkadaşım:)

qarizmatiqa link=topic=38762.msg443930#msg443930 date=1316032535' Alıntı:
TD75 78 milyar filan değil td80 bile 60 milyar 58 ' e veren bayi biliyorum, ayrıca erkunt çift çekere nasıl geçiyor canım kardeşim erkuntun difransiyel kilidi nasıl ? hava kopresörü motordan 3 hp çalıyor koskoca türk traktör koskoca newholland 3 kuruşluk komprösör takmayı bilmiyormu ? orta kol ek piston özellik değildir bunu da herkes bilir her traktöre takılabilir 75 hp motora 77 milyar alıyorsa bi firma orta kolda taksın bi zahmet. dijital klima dediğin nedir dandik bi ekranla dandik 2 düğme mi ? ben bıktım artık bu laftan sözden erkuntu neden tutmuyorum çünkü gereksiz pahalı bu motor 77 değilde 55 milyar olsa size ciddi söylüyorum bende alırım ama bu motora bu para fazla. zf şanzuman diyorlar tamam vites seçeneği fazla ama karışık bir sıalaması var 1 1.5 2 2.5 diye artmıyor ki hızları neyse grafiğe bakılır ona göre ayarlanır ama buçuk vitesinde de senkromej yok motora gelince ben zaten perkins sevmem iveco kullanmasa bile deutz bari kullansa onada razıyım 4.4 motor traktör 75 hp verimli mi sizce bu motor. erkunt cr motorlu ve hidrostatlı bir traktör yaparsa ve fiyatta uçmazsa tutulur ama şu şartlarda erkuntu beğenmiyorum tümosan tercihimdir aynı parayı veriyorum en azından 75 değil 95 beygir traktör kullanırım .
kardeşim sende hem bilmiyosun hem biliyo gibi sallıyosun deutz motorlu erkunt bul 500 milyar verip satın almayan en adi.fiat zaten iveco motor kullanıyor iveco zaten fiatın perkins nerden çıktı sende 640 ' cı arkadaş gibisin

biraz daha üfür istersen ben 25 yıllık kamyon şöförüyüm senden başka kimseden duymadım hava kopresörünün 3 hp düşürdügünü.başak traktördede dügmeyle geçiyor ikisi ama neden begenmiyosun.bide sen bana o td80 denen zımbırdıyı övme 2.9 83 hp motordan adama ne hayır gelir.senle iddaya girerim td 75 in en fulü 75 milyar.zf şanzumanı sevmeyen adam traktöre binmemiş adamdır.git o para tümosan al motor yolun ortasında bölünsün gör.

qarizmatiqa link=topic=38762.msg443930#msg443930 date=1316032535' Alıntı:
kardeşim sende hem bilmiyosun hem biliyo gibi sallıyosun deutz motorlu erkunt bul 500 milyar verip satın almayan en adi.fiat zaten iveco motor kullanıyor iveco zaten fiatın perkins nerden çıktı sende 640 ' cı arkadaş gibisin

söyledigimi iyi oku.fıatın bir dönem motor blogunu dahi erkunt yapmış.

46-56-66 fiat serilerine laf söylemeyinde kime ne derseniz diyin normal traktör yokken piyasada onlar cirit atıyordu 65-46 özellikle 70-56 ve de (60-70-80) 66 serileri bu gün hangi motor o sağlamlıkta ve satıma geldiği zaman zarar ettirmeyecek hala türkiye şartların da 10 numara traktör ne jd ne fendt ne nh ne mf. alıyorsun yarı yarıya zarar bu bir. parçası pahalı iki .zaten teferruatlı traktörü yapacak usta mı var sanyide bu üç ufak tefek bakımları da pahalı nh tl serisinin yağı şunu bunu 1500 tl gibi bi rakam söylemişti bana afalladım bu ne böyle e dedi rahatlık var aması da var diğer avrupalarda aynı farı bile euro hesabi satılıyor gerisini siz düşünün şahsen jd kulanıcısıyım ama 66 serilerine hayranlık var bi defa kullanmıştım güzel türkiye şartlarında çok iyi ok-*-s yerli üreticileri marka diye saymıyorum zaten ne zaman adam gibi traktör üreteceğiz allah bilir jd 5625 ile erkunt nh td uzel fiyatı bi de donanımlarına bakarsak anlarız adam gibi traktör üretemedimizi

aksoylar link=topic=38762.msg449494#msg449494 date=1317478574' Alıntı:
biraz daha üfür istersen ben 25 yıllık kamyon şöförüyüm senden başka kimseden duymadım hava kopresörünün 3 hp düşürdügünü.başak traktördede dügmeyle geçiyor ikisi ama neden begenmiyosun.bide sen bana o td80 denen zımbırdıyı övme 2.9 83 hp motordan adama ne hayır gelir.senle iddaya girerim td 75 in en fulü 75 milyar.zf şanzumanı sevmeyen adam traktöre binmemiş adamdır.git o para tümosan al motor yolun ortasında bölünsün gör.
Sende bi 1200 dönüm çiftliği olan gece gündüz tarlada yatan çiftçisin bi yollardan ayrılmayan 25 yıllık kamyon şöförüsün ne oldugunu anlayamadık..Bu kardeşimizle yüzyüze görüşen varmı merak ediyorum???

ortaam link=topic=38762.msg449511#msg449511 date=1317484578' Alıntı:
Sende bi 1200 dönüm çiftliği olan gece gündüz tarlada yatan çiftçisin bi yollardan ayrılmayan 25 yıllık kamyon şöförüsün ne oldugunu anlayamadık..Bu kardeşimizle yüzyüze görüşen varmı merak ediyorum???
Bnde hiç inanamıyorum onun kamonculuk yaptıga fln
sanki 15 yaşındakilergi aynı şeyleri söylüyor..

sizinle muhattap olmayacam.forumlarda komyan hakkındaki bilgilerimi incelerseniz ne meslek yaptıgımı anlarsınız.

aksoylar link=topic=38762.msg449683#msg449683 date=1317557127' Alıntı:
sizinle muhattap olmayacam.forumlarda komyan hakkındaki bilgilerimi incelerseniz ne meslek yaptıgımı anlarsınız.
bizde olmayacagız ama her konuda böyle msj yazınca mecburen oluyoruz sen çek koy resimleri vidyoları inanak..

Aksoylar sen olmasan bile şu elinde oldugunu söylediğin fotografları bir paylaşsan artık bak burda seni bekliyoruz...

qarizmatiqa link=topic=38762.msg449755#msg449755 date=1317569055' Alıntı:
benimde elimde çok fotoğraf var , peki o fotoğraflardaki benmiyim ?

la kardeşim benim kamyonculuk yaptıgım yıllarda videomu vardı?fotograf neyse o.ben sana kendimi göstermem içinmi ugraşacamla.