ERKUNTTAN GERİSİ YALAN...!!!

Dün 17;30 da başlayıp 01;50 de bitirdigin 2 parça 80 dekarda yolda dahil yaktıgı mazot 5 li 14 numara tam otomatikle yaklasık 20 cm anız sürümünde Aldıgı mazot 60-61 litre ölçülü ;)

gif upload

Ynt: ERKUNTTAN GERİSİ YALAN...!!!

80.4 lüks sanırım motor dedigin rakam 750 gram a deng geliyor degarda. yol dahil bi yanlışlık olmasın? biz 70 lüks le 1.3 çıkartıyorduk degarda :)

Yol 8 km motor koparanda numunelik diyom aynı motoru getirin 80.4 lüx ü ikisinide inip aynı adam kullansın dekarda 200 gram minumum az yakar kontagına bu ergut farklı ergut ;)

Adaş maşallah erkunt koklamış mazotu keramet erkunttamı yoksa ünlüdemi.Bu arada senin motorun diğerlerinden farkı ney.

Tahiminime göre farkı.... toprak pamuk gibi, pulluğun ayarı iyi, yufka sürüm sonucu 750 gram :) Düz yolda gitsede sanırım aynı yakardı.... Süper valla...

Helal olsun erkunta ve şoförüne 1 litre bile yakmamış kazayağı felan çeksen demekki hiç mazot koymadan sürüp gelcen.

Forumda baska bi arkadas 90 lux erkunta kazayaginda 746 gram yaktirmis sen nadasta okadar yakmissin.ya erguntlarda bi sorun var yada tarlalarda

Alıntı yapamıyorum kusura bakmayın tarla pamuk gibi degil 25 cm e inince araba tekeri kadar kesek cıkıyo mecmur motor l 2 ile kimi yerde gidemiyo ;)

noter gibi adamsın vesselam erkunt un seni fabrikaya alması lazım çılgın hüseyin amcanın yanına :D

Bugün bir kırma koparma hareketinin olmadığına sevindim Ahmet aga.
Servetini güle güle ilerde büyüyünce kıymet kudret bakarsın Haşmet olur hemde crdli :)
Maşallah servete :)

volkanuzel link=topic=85129.msg1017345#msg1017345 date=1439238829' Alıntı:
Ahmet pulluğa bi bakaydın inmedimi yoksa yere :D
135 lik tarladan cıkamaz boşrömorkla ;)
kadir 36 link=topic=85129.msg1017353#msg1017353 date=1439239795' Alıntı:
noter gibi adamsın vesselam erkunt un seni fabrikaya alması lazım çılgın hüseyin amcanın yanına :D
Her zaman denk gelmez yarın yeni foto gelcek 60 dekar tek parça taşlı tarla bu sefer ;)
Ercan AYKUŞ link=topic=85129.msg1017362#msg1017362 date=1439243114' Alıntı:
Bugün bir kırma koparma hareketinin olmadığına sevindim Ahmet aga.
Servetini güle güle ilerde büyüyünce kıymet kudret bakarsın Haşmet olur hemde crdli :)
Maşallah servete :)
Sagol abi bende şasırdım hatta ilk parça bitince açtım depoya baktım şamandıra takılımı kaldı diye :)

KOPARANLI AHMET link=topic=85129.msg1017369#msg1017369 date=1439250356' Alıntı:
135 lik tarladan cıkamaz boşrömorkla ;)Her zaman denk gelmez yarın yeni foto gelcek 60 dekar tek parça taşlı tarla bu sefer ;)Sagol abi bende şasırdım hatta ilk parça bitince açtım depoya baktım şamandıra takılımı kaldı diye :)

Romorku geçtim, Tek başına 135 çıkabiliyorsa, olmamış diye tekrar sürdürürler bizde :D

Bu arada fotoğraflarda tarla niye yok Ahmet :)