Erkunt'un Yeni Sürprizi!!!

Ynt: Erkunt'un Yeni Sürprizi!!!

Aslında bu suprizi erkunt traktör 14 Mayıs çiftçiler gününde açıklayacaktı ama 1 ay erteleyip 14 Haziranda yapacak.

Yeni bir model mi yoksa sadece ön hidrolik mi ben Bilmiyorum Ismail abi bilen vardır belki kulüpten diye paylaştım. Ama farlardan belli olduğu kadarıyla ön hidrolik kesin var

Ne çikaracaksan bi an önce çıkar işte ne bu böyle 2 lamba ekle yenilik de 3 delik del yenilik artik köklü bi değisiklige ihtiyaç var

Yenilik o ise ben onu bundan 1,5 yıl önce gördüm fabrikadan gelme resimlerde ön pto hidrolik kollar 8 teker commom rail power shutle model olarak yapmışlardı haşmet 110 luk belkide onu süreceklerdir piyasaya

Şu an erkunttan beklenen rn büyük yenilik power shuttle bence. Ön hidrolik çok ses getireceğini düşünmüyorum ama powershuttle elzem

Buyuk ihtimal on hidrolik sistem eklemisler vede pto lu :) videoda acikca goruluyor on agirlik cok ilerde duruyor.

Sanayide sonradan eklenebilen bir özelliği bu kadar devrim gibi bir şey olarak öne sürüyorlarsa vay hallerine.

Erkunt traktördenTolga Saylan, yeni model olmadığını; ancak sektörde olmayan bir yenilik olduğunu söylüyor. O zaman kesin ön hidrolik ve pto koymuşlardır. Çünkü yerli modellerin hiçbirinde yok.

bir tane su motoru yapsalar iyi olurdu.bizim PM eskidi.. bütün serilere Common Rail koysunlar sıkıyosa :)

Gereksiz bi iyilestirme bence :( goruntu olarak guzel durucak eminim ama turk tariminda ne kadar gerekli tartisilir :( bunun yerine 6 silindir 130 bg uzeri cr bi makina sunsalar piyasaya cok daha ilgi gorurdu ;)