[video=youtube;e4FbvFjNMYA]https://www.youtube.com/watch?v=e4FbvFjNMYA[/video]
Çok ilginç sizinle de paylaşmak istedim.
Eğer çok faydalı olsaydı allah helal kılardı boş verin eşşeği atı gardaş
[video=youtube;e4FbvFjNMYA]https://www.youtube.com/watch?v=e4FbvFjNMYA[/video]
Atalarımız kımızı müslüman olmadan önce içiyor olmasın?
En tehlikeli ve üzücü bir yere gelmiş konu. Maalesef son zamanlarda insanların aynı din üzerinde farklı fetva makamlarına olan güvenleri çok kutuplaştı. Zenginlik diye tabir edilen şeyler fitne ateşleri gibi görülüyor artık.
Yaratılan hiçbir şey boşuna değildir. Buna katılıyorum. Ama [MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION] yaratılan her şey insan sağlığında tedavi edici bir özelliğe sahip olacak sonucunu doğurmaz. Doğal denge unsuru olabilir.
Sektörde aklıma gelen üç meslek ( doktorlar, aktarlar ve "afedersiniz" koca karılar ) grubu var. Ortak bir çalışma yapılsa yeni şeyler belki ortaya çıkar.
Bu arada üçlüyü hayal ettimde, laboratuvarda beyaz gömlekli saçı sakallı ağarmış dr, tığ gibi deri ceketli bir abi, şalvarlı eli belinde irice bir teyze... Böyle bakınca pek ümitvar olmuyor insan ama olsun denemek lazım.
Eşşeği kurban da keselim tercümeyi okuyup kendine göre yorumlamıştır biladerDenize düşen yılana sarılır, kuranda haram yiyecekler leş, akitilmis kan,domuz ve Allah adına kesilmeyen lerdir bunların gerisinde hersey helallik, mideniz kaldiriyorsa yiyebillirsiniz, bana kuranda yukarıdaki söylediklerim haricinde haram gösterin Allah adına haram uydurmayin, bir çinli kedi yiyebilir ama ben asla yiyemem cinliyide yiyor diye kinamam belki ben çinli olsaydım bende yiyecektim her milletin yemek kültürü farklı bize ters gelebilir ,kuran ise bu konudaki emri les, kan,domuz, ve Allah adına kesilmeyen dir, kuran bizden daha hoşgörülü ve daha merhametlidir dininizi kurandan öğrenin