eski tarktörümüz 70-56 vs. paksan baLya makinası.. :)

eski tarktörümüz 70-56 vs. paksan baLya makinası.. :)

yıl tahminimce 2008.. makinayı o zamnlar aLmıştık we ben yeni yeni öqrenmeye başlıyordum.. traktör sürmeyide makinayı kullanmayıda :) o zamanlar 10-11 yaşLarındaydım. babam yemek yerken. biz balya yapıyorduk.. we dayımın oqLuda beni çekiyordu :) oda 11-12 yaşlarındaydı.. bu yaşlardaki şöförden ve kameramandan da bu kadar oLur.. :) qörüntü biraz kötü ama idare edin.. :D

Eski traktör 70 56 vs.paksan baLya makinası vs Ben

Ynt: eski tarktörümüz 70-56 vs. paksan baLya makinası.. :)

paylaşım için teşekkurler gardaşş güze kullanıyon o zamanlar ben 13 yaşındaydım ahh trakrö kullanmayı o zzmanlar ögrendim ah anılarım dpreşti : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

Ynt: eski tarktörümüz 70-56 vs. paksan baLya makinası.. :)

massey ferguson 277 gold link=topic=56363.msg606143#msg606143 date=1339489653' Alıntı:
paylaşım için teşekkurler gardaşş güze kullanıyon o zamanlar ben 13 yaşındaydım ahh trakrö kullanmayı o zzmanlar ögrendim ah anılarım dpreşti : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

önmeLi deqiL :) ufacık bir yararım bile olduysa ne mutLu bana :/