ESKİŞEHİR NEW HOLLAND SERVİSİNDEN BAZI GÖRÜNTÜLER...

Arkadaşlar ben 23.09.2010 tarhinde new holland servisnde staja başladım boş kaldıkca fotograf çektim ve bugun paylaşayım dedim...inşallah beğenirsiniz...

Buda benim ustalardan biri olan mehmet abim...Allah razı olsun bana herşeyi öğretmeye çalışıyor...

Ynt: ESKİŞEHİR NEW HOLLAND SERVİSİNDEN BAZI GÖRÜNTÜLER...

güzell fotolar eline sağlık 110 sevdiğim bi motordur.l 95 var bendede birkaç sorunum istanbuldayım oraya getiremem ama.yardım edersen sewinirim.öncelikle videolarda var ön defransiyel kilidi yani 4x4 diil biliyosunz bu koyuluyomş sonradan basit bi işlemle doğrumudur.

kardeşim hayırlı olsun stajınn paylaşım için saolasın 110-90 hangi köyden?

Hayırlı olsun Okan.. Bir çay içmeye uğrarım, heralde ustan çırak muamelesi yapmaz.. Geçen oralardaydım, Şenellere falan uğradım, Böcü yüde ziyaret ettim. Bilseydim orda olduğunu tanışmak isterdim seninle. Uğur ile zaten geçen seneki buluşmada tanışma fırsatım oldu ve çok memnun oldum.

okan hayırlı olsun. fotolarda çok güzeller paylaşım için teşekkürler.

alipasalierkan link=topic=35347.msg300557#msg300557 date=1286746497' Alıntı:
Hayırlı olsun. Artık TLA ' ya servis masrafı olmaz...:D
uyy-*
ewet abi tla 100 masraf yok artık....herkese teşekkür ederim...Bİ çay içmeye beklerim...

paylaşım için teşekkürler böyle staja can kurban hem iş hem alışveriş kolay gelsin