Eskişehir Tarım Fuarı ve Trakkulüp Buluşması

Arkadaşlar bildiğiniz gibi geçtiğimiz cumartesi günü Eskişehir de Tarım Fuarı vardı. Fuar her zaman ki gibi Eskişehir den ziyade Anadolu da herhangi bir kasabada yapılan panayırı andırıyordu. Hatta daha da sessiz ve sakindi.
Biz de fuarı bahane edip sitedeki bir kaç arkadaşla buluşma ayarladık. Üyelerimizdem coyote(Emrah), Zafer Ozan ve Doğancan ile fuarda buluştuk, yine güzel bir sohbet oldu. Sonra ayrıldık ve akşam da Emrah ın bağevinde ufak yollu bir mangal tertip ettik, ben oğlum İlhan ve iki biraderim, Emrah ve arkadaşları ile çok güzel vakit geçirdik. Resimlerin çoğu Emrah Hoca da, ben gündüzden bir kaç kare paylaşmak istedim.

Ynt: Eskişehir Tarım Fuarı ve Trakkulüp Buluşması

:D Paylaşım için teşekkürler nail bey. :) Panayır fuar bahane yine dostluk muhabbet şahene he :D

Sormayın, zaman çok çabuk geçti, hatta doğancan ile foto bile çektiremedik.:) Hızımızı alamadık bağ evinde gece buluşma ayarladık, seneye adres belli oldu gibi.:)

nailyetek link=topic=64549.msg729394#msg729394 date=1365368964' Alıntı:
Sormayın, zaman çok çabuk geçti, hatta doğancan ile foto bile çektiremedik.:) Hızımızı alamadık bağ evinde gece buluşma ayarladık, seneye adres belli oldu gibi.:)
aha bu ıyı haber

Valla Nail abi hic aklimiza gelmedi :) ama olsun kisada olsa guzel bi gundu. Bu bulusmalar artacaktir eminim ki.

doganbey1 link=topic=64549.msg729397#msg729397 date=1365369088' Alıntı:
Valla Nail abi hic aklimiza gelmedi :) ama olsun kisada olsa guzel bi gundu. Bu bulusmalar artacaktir eminim ki.
,Hatta foto çekmek için geri döndük siz Safyem standından ayrılmıştınız.. Yine de çok güzeldi.

:) Bu ara milletin kanı kaynıyor. Trakkulupte kişiler arası mesafeleri tanımıyor.

sev-*-ss sev-*-ss than-*-s

rocky link=topic=64549.msg729401#msg729401 date=1365369216' Alıntı:
:) Bu ara milletin kanı kaynıyor. Trakkulupte kişiler arası mesafeleri tanımıyor.

sev-*-ss sev-*-ss than-*-s
Dertler çok bilader,dertleşecek insan lazım.:) Trakkulüpcünün halinden yine trakkulüpcü anlıyor.:)

nailyetek link=topic=64549.msg729409#msg729409 date=1365369344' Alıntı:
Dertler çok bilader,dertleşecek insan lazım.:) Trakkulüpcünün halinden yine trakkulüpcü anlıyor.:)
:) Aynen abi. Başkasıyla denemek istedim delimisin sen dedi :D

nailyetek link=topic=64549.msg729409#msg729409 date=1365369344' Alıntı:
bılgı paylastıkca cogalır ya hanı akıskanlar mekanıgı nı bılen bırı benım halımden anlasa :D

ertac sahın link=topic=64549.msg729412#msg729412 date=1365369440' Alıntı:
bılgı paylastıkca cogalır ya hanı akıskanlar mekanıgı nı bılen bırı benım halımden anlasa :D
:S :S :S ;D

ertac sahın link=topic=64549.msg729412#msg729412 date=1365369440' Alıntı:
soyle biladerim. 3 sene sonra ilk defa bu yil alabildim :)

Güzel paylaşım. İyi bir buluşma olmuş. Doğancan ' da çoktan beri şehirler arası takılmıyordu. İyi hava almış...:D

paylaşım için teşekkürler abi.
trakkulup üyesi biraraya gelirde ortam güzel olmazmı.

nail bey, kusura bakma erken ayrıldım,benden sonra devam ettiğinize sevindim.fuarlar buluşmalara sebeb oluyor.trakkulupte dostlukve arkadaşlıklar kurulması inşaallah devam eder. fuar organizasyonu konusuna gelince ,haklısınız daha fuar alanımız bileyok.dikkat et esk alışkanlık yapmasın,dışardan gelen bu şehirde kalmaya çalışıyor.