Ynt: Et kesim ücretlerindeki düşüş
bizimde erkek kuzular kaldı yaza besiye bıraktık şu an merada otluyor ama kışın besiye girdiğinde iki ton arpa 3 4 ton saman yerler maliyeti baya yükselecek para etseydi yazdan vercektik ama para etmiyor besi kuzusuna adamlar 275 tl veriyor ben 2011 yılında 420 fiyat verdi diye adamı kovmuştum
.... sonra baktım fiyatlar düşüyor herifi tekrar çağırdım 420 den almıştı bu yılda 300 ü bile vermediler satılsaydı hem yemden kar edecektim hemde nohut tohumu alacaktım hepsi kaldı bu yıl kuzudan zarar 25 den fazla duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
Ali SARAÇ link=topic=60345.msg657376#msg657376 date=1354544322' Alıntı:sadece danalar değil sağılan ineklerde kesime gidiyor .. o yüzden ette bi arz fazlası var sürekli kesim oluyor ineklerdede .. yakın zamanda çok yükseli$e geçer dayanırsınız in$allah . kestire kestire hayvan kalmıcak .. millet hayvanına bakamaz durumda ..
bizimde erkek kuzular kaldı yaza besiye bıraktık şu an merada otluyor ama kışın besiye girdiğinde iki ton arpa 3 4 ton saman yerler maliyeti baya yükselecek para etseydi yazdan vercektik ama para etmiyor besi kuzusuna adamlar 275 tl veriyor ben 2011 yılında 420 fiyat verdi diye adamı kovmuştum