farmtrak nasıl bi motor

s.a arkadaşlar farmtrak nasıl bi traktör fortun üretimimi nerede üretiliyor kullanan varmı nasıl traktördür parça sıkıntısı olurmu servisi filan varmıdırki 2006 model satılık 60lık 1500 saatte farmtrak var 17 binlira istiyor ara işleri için gübre ilaç vs için nasıl olur

Ynt: farmtrak nasıl bi motor

ya kardeş hema ford karışımı ama yemedi ford ve hemanın sonu nasılsa oda öyle olaca sen kaç hp motor düşünüyorsn kaç tl var

evet bende biraz araştırdıktan sonra vaz geçtim ilerde sıkıntı olur alıcısı çıkmaz filan dediler birde bu çevrede hiç yok güven vermedi farmtrak ben ara işleri için td90nın yanına gübre ilaç vs icin 50 55 bg civarı bi traktör düşünüyorum fıat 60 56 55 46 veya tt55 filan araştırıyoruz bakalım massey şteyr filanda olabilir sizlerin tavsiyesi ne olur

farmtrak sadece kaput ve mavi boyası forda benzer sesi bile andırmaz 60 lık gördüm geçen yükün altında nasıl çırpınıyor bende 3610 ford var yarısını tutmaz :D