Fiat 65-46 DT Yulafları Çeviriyor....!!!

Arkadaşlar geçen günlerde yulafları biçtikti. Sonra yağmur yağdı. Yulafları çevirememiştik. Dün çevirdik bugünde tekrar çevirdik. Yarın ve ya öbürgünlerde balya yaptırcaz..... oksa-*
image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: Fiat 65-46 DT Yulafları Çeviriyor....!!!

Güzel paylaşım Erkan kardeşim emeklerine sağlık. sanıyorsam ön ızgaralarıda değiştirmişiniz.

Yorumlar için sağolaun arkadaşlar....
@mrram & mehmet: Lastikleri bitik. Ama zaten biz 65 ' le lastik gerektiren bir iş yapmıyoruz. Yeni lastik takmayız. Sadece 70-66 dan çıkanları buna takarız. Zaten üstündekilerde 70-66 ' nın eski lastikleri...
@TMS_HST: Izgaraları değiştirmedik. Onlarıda boyadık sadece..
@Mustafa: Gönül ister hepsinin resimlerini koyayım. Ama hangisinle bişi yaparsak onu çekiyorum.
@Ağır abi: Balya yapacaz. Ama ne kadar çıkar bilemiyorum. Daha başka tarlalarda var. Baya balya çıkar.

süper fotolar erkan abi benimkinin abisi kabinleri bile aynı ama seninkinin kabini sanki daha modelli gibi..

super resimler erkan bayag ugrasmissin saolasin...

gusel resımler....donume 20 balyaya yakın cıkar belkı daha fazla...ben baglamaya basladım fiğleri yulafları fln en az 20 en cok 35 balya bagladım donumune....