Merhaba arkadaşlar/abiler
Bir araba almaya karar kıldık ama ne alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz.
Forumda arama yaptım fakat ya ben gerekli konuyu bulamadım yada öyle bir konu yok
Ben Dacia Lodgy babam Dacia Stepway dedem ise 5 kişilik olacaksa jip alın diyor
(genelde dedem kullanacak)
Bizde Dacia Duster alalım dedik fakat sıfırlarına 63.000 lira istiyorlar ve ikinci ellerindede yeni kasa pek yok eski kasalarda işe yaramaz saten
Bugün sahibinden.com da dolaşırken Volkswagen Tiguan gözüme çarptı 2008-2011 arası 50.000 liraya var
Bize max 60.000 en fazla -vergiden dolayı- 1.6 motor yerden yüksek 4wd bir araç lazım siz ne önerirsiniz?
Veya 4wd olmayıp yerden yüksek bir otomobilde olabilir.
Sizler ne kullanıyorsunuz?
Yakıtları nasıl?
Toros ve Transit var saten pek toprağa girmez fakat yinede köylü adamız.
Bide lokal boyalı araç almaya ne dersiniz benim için sorun yok ama babam falan pek istemez sanırsam.
Saygılarımla
Bir araba almaya karar kıldık ama ne alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz.
Forumda arama yaptım fakat ya ben gerekli konuyu bulamadım yada öyle bir konu yok
Ben Dacia Lodgy babam Dacia Stepway dedem ise 5 kişilik olacaksa jip alın diyor
Bizde Dacia Duster alalım dedik fakat sıfırlarına 63.000 lira istiyorlar ve ikinci ellerindede yeni kasa pek yok eski kasalarda işe yaramaz saten
Bugün sahibinden.com da dolaşırken Volkswagen Tiguan gözüme çarptı 2008-2011 arası 50.000 liraya var
Bize max 60.000 en fazla -vergiden dolayı- 1.6 motor yerden yüksek 4wd bir araç lazım siz ne önerirsiniz?
Veya 4wd olmayıp yerden yüksek bir otomobilde olabilir.
Sizler ne kullanıyorsunuz?
Yakıtları nasıl?
Toros ve Transit var saten pek toprağa girmez fakat yinede köylü adamız.
Bide lokal boyalı araç almaya ne dersiniz benim için sorun yok ama babam falan pek istemez sanırsam.
Saygılarımla