Ynt: Fikrinizi Alabilir miyim?(Araba)(M.c.Y)
gocabolulu link=topic=75815.msg895681#msg895681 date=1401570925' Alıntı:
Yorum yapanların çoğu marka fanatiklliği yapmış şu aralar sizinkine benzer bir durum bizde yaşıyoruz babama corolla yerine biraz daha yüksek bi araba almaya karar verdik pick uplar aslında çok mantıklı ama yıllık muayene,vergi hız sınırı bazı yollara çıkması yasak k belgesi vs bir sürü sıkıntı 2000 motor jiplerde vergisi çok ya eski model alacan 10 yaşını aşkın olacak vergisi ucuz olsun diyorsan. alternatif nissan qasqai veya hundai ix35 olabilir o kadar paran yoksa tek çare dacia duster kalıyor şahsen benim param olsa alırım araba çok az yakıyor yol tutuşu iyi yerden yüksek içi geniş bagajı büyük çekişi çok güzel çok seri ama içi çok kötü bildiğin 2000 model clio ile aynı... Ben olsam sıfırını almam 20000 km lerde 1 yaşında arabalar en az 10000 lira ucuza alınabilir sıfır duster alacağıma 1 yaşında qasqai veya hundai alırım ama sıfır olsun başım ağrımasın diyorsan dacia çok mantıklı. bizde ya 2001 civarı toyota rav 4 veya daci sandero stepvey alacaz heralde....
Teşekkürler abi
köylü link=topic=75815.msg895728#msg895728 date=1401604397' Alıntı:
herkes fikirlerini güzel güzel yazıyor..herşey para,yakıt,yedek parça ve 2.el
duster alcaksanız 2013 ve sonrası yani şuan ki 2014 ve 2013 ler çok harika 90 ve 110 hb 85 hb almayın dediler bana 2.el ararken ve sfır 90 hb dizel aldım..ticari degil avantaj-yakıt çok ekonomik avantaj- motoru reno avantaj,konforu tarlaya üreticiye bizim gibi adamlara çok ..yükde yılmıyor süper avantaj..sevis heryerde parça her yerde..
connet sağlam ama çok yakıyor ben çok araştırdım ticari heryıl muayene...l200 nisisan veya fort veya susı gibi çift kabinlar çok yakıyor .piyasa degeri ve yakıt degeri düşük araç almak çok mantıklı...benzin kaç para - mazot böyle bu fiyatt kalacak mı şu seçimler bitsin bakın ...
adam fikir sordu adamı sormaya pişman ettik...
zengin zaten model sormaz yakıt sormaz...
türkiyede reno marka ilk sırada olan bir marka..dacca artık ucuz arab degil bundan sonrada olmayacak...ceo su açıkladı...
Sağolasın abi teşekkür ederim
Arkadaşlar/abiler konu tartışmaya gidecek gibi lütfen sakın olalım
Bence bütün arabalar alınabilir fakat hitap ettiği kişi farklıdır sonuçta bunlar üretiliyor vede üretilmeye devam ediyorsa demekki bir müşteriye sahip ha ford ha fiat ha reno ha mercedes
Ama şuan bana hitap edecek araba olarak yeni kasa duster ağır basmaya başladı.
Tiguan benim kriterlerimde yakıttan kayıp etti ilerde iş başına geçersem alınabilir hayallerimin arabası niteliğinde.

Nissan Quasquai doğrumu yazdım bilmem nette fazla yok ama pazara falan gidersek bi incelerim.
İX35 olabilir uzun bir araştıma-incelemeden sonra.
Şuan Yeni kasa Dacia Duster bana alınabilirlik gösteren bir araba babamda bunu istiyor saten olabilir.Yeni kasaların 2. ele düşmesini biraz beklemek lazım 45-50.000 civarında alınır veya sıfır alıp 40.000 verip gerisinide %0 faizde aylık 1.000 1.000 ödeyip alınır.Transitide öyle almıştık saten