temizinin denk gelmesi çok zor bi motor bence artık türkiyeâde
Td100 ile başlayın, yetmezse arayışa girin bence.teşekkür ederim şu an bir td100d miz var farklı bir motor girsin eve diye td110 istemiyorum aslında ben ama bakalım
Td100 ile başlayın, yetmezse arayışa girin bence.
Ayrica piyasaya silaj işi yapmak için çok pahali traktör alınmamalı. Mesela taksi için linea, symbol kullanirlar ve kisa sürede 400-500bin km yaparlar ve taksiden çikma otomobil ucuza gider. Paralari olsa bile Bmw , audi nin 1.6 motorlarini almazlar.
Td100 ile başlayın, yetmezse arayışa girin bence.
Ayrica piyasaya silaj işi yapmak için çok pahali traktör alınmamalı. Mesela taksi için linea, symbol kullanirlar ve kisa sürede 400-500bin km yaparlar ve taksiden çikma otomobil ucuza gider. Paralari olsa bile Bmw , audi nin 1.6 motorlarini almazlar.
[MENTION=15411]keltaşlı[/MENTION] arkadaşıma katılmıyorum. Bence td100 ün pompasını Eskişehir deki ünlü pompacı ustaya götürün bi ayarlasın size miss gibi kullanırsınız. Donum maliyeti daha uyguna gelir size. Kazancı daha fazla olur.
Makina kaç model fiyat ne dusunuyorsunuzSilaj işini bıraktık piyasaya çalışmadık kendi işimizde kullandik
2008 model 2012 de ise başladı senelik 80-100 da yer biçti 23000 liraMakina kaç model fiyat ne dusunuyorsunuz
https://youtu.be/RUbAPEXcxBk![]()
Bazen şaşırıyorum önerilere 150 hp güç gerekli diye ya tümo 85 bile 6-8 ton çıkan yerlerde zorlanmıyor
Nasıl götürüyor 3 sıra 2 sıralı değil mi makina
Abi celikelin tane patlaticisi çok iyi tek sırada bile sağlam bir tane tame geçmiyor fimaks da tane patlatici yok galiba![]()
Bazen şaşırıyorum önerilere 150 hp güç gerekli diye ya tümo 85 bile 6-8 ton çıkan yerlerde zorlanmıyor