Fiyatlar

Arkadaşlar,
Bu konu başlığı altında, Same bayilerinden fiyat alan herkes aldığı fiyatı açıklasın-ki kimse boşuna fazla paralar ödemesin..

Ynt: Fiyatlar

http://www.trakkulup.net/index.php/topic,22785.0.html
bu linkte fiyat listesi var..her bölüme aynı konuyu açarak bi şey elde edemessiniz...burda aldığını fiyatlar bayide yapacağınız pazarlığa göre değişir....her bölgedeki bayinin kendi insifiyatisine kalmış bi olay fiyat konusu....belli kar oranları içinde satış yaparlar...bölge dışından traktör alamassınız zaten...alsanızda servis bakmaz....

abi kazıklanmayalım dio ismailim sendeliste fiyatı weriyon adama :D yok abi onalr ucuz sölemiş vergilere zam geldi :D 85 kabin 90 lira :p :D zuha-*-s zuha-*-s

nh link=topic=28848.msg241615#msg241615 date=1263414360' Alıntı:
abi kazıklanmayalım dio ismailim sendeliste fiyatı weriyon adama :D yok abi onalr ucuz sölemiş vergilere zam geldi :D 85 kabin 90 lira :p :D zuha-*-s zuha-*-s
ben liste fiyatlarını werdim....3-5 değişir :)

gelsin ikinci elden temiz yeni bulurum abi sen gel bana motor çok bea :D
nforcer link=topic=28848.msg241617#msg241617 date=1263414452' Alıntı:
ben liste fiyatlarını werdim....3-5 değişir :)
boşwer listeleri fln herkes satar tututuguna sen kazıklanma :D