Ford 4000 pro lu hidrolik pompa

Arkadaşlar hidrolik pompası lazım
Acil ! Nerden bulurum yardımcı olun. Traktörüm sökülmüş hâlde 2 gündür bekliyor :(

Selamlar, eger pompada sadece aşınma varsa hidrolik pompadinin gövdesine dolgu yapıp tamir eden yerler duymustum ama nerdedir kimdir bilmiyorum,nuffieldde benzer sorun yasamistik...

Lakin ford 4000 3 silindir,61 hp ve 225 tork ile bizim orta sinif ciftciye hitap edebilirmis,cok yazik...

Haklısın ben sadece 1 tane gördüm Çankırı Kizilirmakta Avrupada çok var facebook sayfasın dan takip ediyorum. He meraklıları çok

Ford 4000 in parcalari 5000 lerle ve 3000 lerle yariyariya uyar ford 4000 güclu traktordur 60 beygir segmentinde piyasada az bulunsada cogu 65 beygiri bozar

36 yıldır bizde gerçekten güzel bir traktör. Sağlam dayanıklı. Pompayi buldum. Kalan eksikleri 45 yıllık rekteviyesi ve debriyaj balatasi onu da seneye artık :)