Hidrolik yağını değiştirdim, yine aynısını yaptı, şuan ya filtre yada pompa gibi görünüyor. Ben en kötüsünü düşünerek danışmak istedim. Sizin tavsiyenizde önemli. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilirSorunun pompa kaynaklı olduğunu nasıl tespit ettin...
O konuda haklısın, önemli yerleri kapak altına almışlar, fakat Ford da kötü traktör değil, şuan sorunsuz bir 480 e 20 lira diyorlar, ne olduğu belirsiz, ben 13 liraya aldım. 1500 lira masraf yap temiz bin. Geriye kalan 5 küsür lirayada mazot al daha iyi. Tabi bu benim hesabım, yanlış ta olabiliruzak dur forddan kardeşim.indirişi falan iyidir oda devrının düşük olmasından dolayı ama tarlada ve yolda senı uzer,tarlada gımıl gımıl gider usanırsın yoldada tarladakı gibi yakar ben sattım kurtuldum..şanzıman sorunu sureklı yaşarsın..filtre dolmuştur yada pislik gelmiştir hep başıma geldi,üst kapagı açtırmadan bişi yapamazsın.açma kapama zaten 300 lira Allah forddan kurtulmanı nasip etsin
Celal abi seni ismen tanıyorum inşallah görür konuyu demiştim, içim rahatladı biraz. Ben 1500 lirayı gözden çıkarmıştımYa piston çatlattı yada pompaların biri yağ kaçırıyor yeni piston takma işçilik dahil 750 tl pompa takma işçilik dahil 600 tl biz ikisinide yaptırdık masseylerin böyle fordlarında böyledir
Yarın usta bakacak, peki steyr başak hidroliği Ford aksamına uyumlu oluyor mu kiUstaya bir gösterin hidrolik pompası sağlam ise hidrolik aksamı steyr başak hidroliğine çevirirseniz çok daha randımanlı iş olur salma olayı 0
Hemşerim bir sorun olabilir amma yağı değiştirirken filitreyi de değiştirmen lazım. Ondan sonra ustaya götürmelisin.Yarın usta bakacak, peki steyr başak hidroliği Ford aksamına uyumlu oluyor mu ki
Orda bir hata oldu, bilmemezlik böyle bir şey. Normalde mantıksız hareket etmem. Daha önce bir tanıdık yağı komple boşaltmış sonra süzmüş tekrar doldurmuş hidrolik eskisi gibi olmuş. Bu duyum üzerine yaptığım bir hamleydiHemşerim bir sorun olabilir amma yağı değiştirirken filitreyi de değiştirmen lazım. Ondan sonra ustaya götürmelisin.
Ben olsam önce yağı filitreyi değiştirim. Al bir filtre değiştir.belki düzelir.zaten mecbur usta değiştirecek.Orda bir hata oldu, bilmemezlik böyle bir şey. Normalde mantıksız hareket etmem. Daha önce bir tanıdık yağı komple boşaltmış sonra süzmüş tekrar doldurmuş hidrolik eskisi gibi olmuş. Bu duyum üzerine yaptığım bir hamleydi
Bunların filtresi dışarıda olmadığı için nereyi açacağımı nerden değiştireceğimi bilemedim. Yoksa yağfiltresi gibi bir filtre olsa acımam değiştiririm. Bir kere görsem her sene bakımını yaparken onuda değiştiririm üşenmemBen olsam önce yağı filitreyi değiştirim. Al bir filtre değiştir.belki düzelir.zaten mecbur usta değiştirecek.
O zaman ustaya değiştireceksin kaçış yok .akacak kan damarda durmaz.kolay gelsin çözülür inşallah.Bunların filtresi dışarıda olmadığı için nereyi açacağımı nerden değiştireceğimi bilemedim. Yoksa yağfiltresi gibi bir filtre olsa acımam değiştiririm. Bir kere görsem her sene bakımını yaparken onuda değiştiririm üşenmem
Sağol teşekkür ederim, tabiki usta yapacak, benimkisi sadece ön bilgi almak.O zaman ustaya değiştireceksin kaçış yok .akacak kan damarda durmaz.kolay gelsin çözülür inşallah.
Hidrolik yağını değiştirdim, yine aynısını yaptı, şuan ya filtre yada pompa gibi görünüyor. Ben en kötüsünü düşünerek danışmak istedim. Sizin tavsiyenizde önemli. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir