Ford 5000 e hangi marka hidrolik pompaları takılabilir?

Öncelikle hayırlı bayramlar herkese. Traktör ün hidrolik yağını değiştirdim. Fakat hala hidroliği çok yavaş kaldırıyor ve stop edildiğinde salıyor. Hassasiyet vanası boşa dönüyor gibi. Bir çözüm bulamadım hangi yolu izlemeliyim. Kaldıramadığı pulluk alpler 4 11 li

Kardeşlerim, abilerim bu konuda duyum olan yada bir bilgisi olan varsa paylaşabilir. Yardımlarınızı bekliyorum. Ford traktör e Fiat pompası veya muadili herhangi bir marka takılmış gören yada takıldığını bilen var mı?

uzak dur forddan kardeşim.indirişi falan iyidir oda devrının düşük olmasından dolayı ama tarlada ve yolda senı uzer,tarlada gımıl gımıl gider usanırsın yoldada tarladakı gibi yakar ben sattım kurtuldum..şanzıman sorunu sureklı yaşarsın..filtre dolmuştur yada pislik gelmiştir hep başıma geldi,üst kapagı açtırmadan bişi yapamazsın.açma kapama zaten 300 lira Allah forddan kurtulmanı nasip etsin

uzak dur forddan kardeşim.indirişi falan iyidir oda devrının düşük olmasından dolayı ama tarlada ve yolda senı uzer,tarlada gımıl gımıl gider usanırsın yoldada tarladakı gibi yakar ben sattım kurtuldum..şanzıman sorunu sureklı yaşarsın..filtre dolmuştur yada pislik gelmiştir hep başıma geldi,üst kapagı açtırmadan bişi yapamazsın.açma kapama zaten 300 lira Allah forddan kurtulmanı nasip etsin
O konuda haklısın, önemli yerleri kapak altına almışlar, fakat Ford da kötü traktör değil, şuan sorunsuz bir 480 e 20 lira diyorlar, ne olduğu belirsiz, ben 13 liraya aldım. 1500 lira masraf yap temiz bin. Geriye kalan 5 küsür lirayada mazot al daha iyi. Tabi bu benim hesabım, yanlış ta olabilir

Ya piston çatlattı yada pompaların biri yağ kaçırıyor yeni piston takma işçilik dahil 750 tl pompa takma işçilik dahil 600 tl biz ikisinide yaptırdık masseylerin böyle fordlarında böyledir

Hemşerim bir sorun olabilir amma yağı değiştirirken filitreyi de değiştirmen lazım. Ondan sonra ustaya götürmelisin.
Orda bir hata oldu, bilmemezlik böyle bir şey. Normalde mantıksız hareket etmem. Daha önce bir tanıdık yağı komple boşaltmış sonra süzmüş tekrar doldurmuş hidrolik eskisi gibi olmuş. Bu duyum üzerine yaptığım bir hamleydi

Orda bir hata oldu, bilmemezlik böyle bir şey. Normalde mantıksız hareket etmem. Daha önce bir tanıdık yağı komple boşaltmış sonra süzmüş tekrar doldurmuş hidrolik eskisi gibi olmuş. Bu duyum üzerine yaptığım bir hamleydi
Ben olsam önce yağı filitreyi değiştirim. Al bir filtre değiştir.belki düzelir.zaten mecbur usta değiştirecek.

Ben olsam önce yağı filitreyi değiştirim. Al bir filtre değiştir.belki düzelir.zaten mecbur usta değiştirecek.
Bunların filtresi dışarıda olmadığı için nereyi açacağımı nerden değiştireceğimi bilemedim. Yoksa yağfiltresi gibi bir filtre olsa acımam değiştiririm. Bir kere görsem her sene bakımını yaparken onuda değiştiririm üşenmem

Bunların filtresi dışarıda olmadığı için nereyi açacağımı nerden değiştireceğimi bilemedim. Yoksa yağfiltresi gibi bir filtre olsa acımam değiştiririm. Bir kere görsem her sene bakımını yaparken onuda değiştiririm üşenmem
O zaman ustaya değiştireceksin kaçış yok .akacak kan damarda durmaz.kolay gelsin çözülür inşallah.