FORD 6600 YENİ YAPTIGIMIZ RÖMORK TEST 1

1211 ford dingili ve şasesi veya 140 bmc nin tam bimiyorum aldıgımız kişi bmc nin dedi bazı ustalar ford dingili dediler .

kaç ton sorusuna gelince römorkun boyu 410 eni 220 kapak yüksekligi 40 santim 10 ton hesap ettik römorkun boş agırlıgı 2400 kg toplamda 12400 kg olabilir

Bi vites aşagı vurup devirli gitseniz direk çıkardı bence ama yinede cikmis ford yine yapmis yapacagini hava kompressoru gördüm o da mi sizin imalat

yaklasık 7.500 kg + römork yükünüz var gibi .römork dingilini 80 cm- 1 metre öne alsanız çok daha rahat edersiniz hem motora az biner daha iyi çeker motor.bu şeklilde allah göstermesin jant çatlar.

Bu haliyle bile dingil önde dahada ileri alırsan traktore yük binmez haliyle traktorde yere tutunamaz pati çeker durur

Hayırlı olsun römork güzel olmuş maliyeti ne oldu acaba? Şaft sökülmeseydi tekerden tahrikli çekiş olurdu tabi onu çevirmeye bi de motor lazım olurdu :) Ford'ta maşallah iyi çekti. Polatlıda turbolu kabinli balon radial lastikli 6610 vardı kompresör, yardımcı pistonlu hidrolikler kurtağızlı baya güzeldi senin motor da canlıymış..

Hayırlı olsun römork güzel olmuş maliyeti ne oldu acaba? Şaft sökülmeseydi tekerden tahrikli çekiş olurdu tabi onu çevirmeye bi de motor lazım olurdu :) Ford'ta maşallah iyi çekti. Polatlıda turbolu kabinli balon radial lastikli 6610 vardı kompresör, yardımcı pistonlu hidrolikler kurtağızlı baya güzeldi senin motor da canlıymış..

Kardeş o kadar anlattın bi fotosu yok mu

Römork şöyle dursun Ben FORD 6600 e hasta kaldım. O ses nedir öyle harika. Bi de arka lastiklere biraz daha hava bassaydiniz. Özellikle bu FORD un paylaşımlarını bekliyorum. Kolay gelsin.

lastik havalarnı balya yaparken zıplamaları azaltmak için basıncın düşürdüm teste hava basıncını artırmadım fakat zorladıgında janta yapışıyor videoyu izleyince fark ettim