Forumdaki en büyük 10 çiftçi kimler?

Ynt: Forumdaki en büyük 10 çiftçi kimler?

Bende birşeyler yazmak istiyorum.
Kimsenin mal varlığından pek haberim yok ama:
Nailyetek, Ağırabi, 68ceran68, Ahmet745, Hacimmet, Satocan58 mutlaka olmalı diye düşünüyorum.
Bu arkadaşların ortak özelliklerine dikkat edilirse sebebi anlaşılır.
Bence listede yer almak için komple bir çalışma içinde olunması gerekir.
Bilmem kaç bin dönüm arazin varda yararlanamaşsın neye yarar?
Esas olan şey; elde bulunan varlıklardan en az maliyetle en yüksek düzeyde yarar sağlayabilmektir.
Bu kiriterlere göre listeye girmeyi hak eden arkadaşlar mutlaka vardır?
Onlarıda lütfen el birliği ile bulalım :)

benim gözümde forumda en büyük çiftçiler foruma maddi ve manevi destek veren ve verecek olan çiftçi arkadaşlardır.

Sağıklı mısın? Birinin emrinin altında mısın? Sabah uyanınca benim isim bu diyorsan senden zengini yok arkadas...

toprakla uğraşan insanlar herzaman alçak gönüllü oldugu için hiçbirzaman kendini övmez. hiç kimseye BEN SENDEN ZENGİNİM demez. haksızmıyım ? baksanıza okadar adam oluyoruz bir kişi bile kendini ortaya atmıyo. trakklüp ailesi olarak biz en büyük çiftçilerizzzzz :)

ademin link=topic=49497.msg495957#msg495957 date=1324555771' Alıntı:
toprakla uğraşan insanlar herzaman alçak gönüllü oldugu için hiçbirzaman kendini övmez. hiç kimseye BEN SENDEN ZENGİNİM demez. haksızmıyım ? baksanıza okadar adam oluyoruz bir kişi bile kendini ortaya atmıyo. trakklüp ailesi olarak biz en büyük çiftçilerizzzzz :)
dogru konuştun en azından sohbet edip bilgi paylaşım yapıyoruz türkiye geneline göre büyük cifciyiz

Ağır Abi link=topic=49497.msg503057#msg503057 date=1325502190' Alıntı:
Şu konunun üzerinden koca bir sene geçti :) on tane adamı yazıp şuraya sıralayamadınız be :)
sırala ağır abi herşeyi bizlerden bekleme :D :)

piyangocular yakında belli olur. artık dengeler de bozulur, yeni liste hazırlamaya hazır olun güçç*-*

Büyük ikramiye Isparta, Adana ve İzmir ' e düşmüş sanırsam. Ben Muhtar, Cihan ve Gezegen ' den şüpheliyim....:D

alipasalierkan link=topic=49497.msg503411#msg503411 date=1325538842' Alıntı:
Büyük ikramiye Isparta, Adana ve İzmir ' e düşmüş sanırsam. Ben Muhtar, Cihan ve Gezegen ' den şüpheliyim....:D
Biride Avrupa yakasındaymış, adam her ne kadar ortalıkta olmasada celepci ve çiftçi olduğunu öğrendik.:D
Muhtardan bende şüphelenmeye başladım. :S :S

alipasalierkan link=topic=49497.msg503411#msg503411 date=1325538842' Alıntı:
Bir de istanbul var adam kapıyı bacayı açık bırakıp gitmiş evden :D

Ağır Abi link=topic=49497.msg503057#msg503057 date=1325502190' Alıntı:
Şu konunun üzerinden koca bir sene geçti :) on tane adamı yazıp şuraya sıralayamadınız be :)

çiftçi için dengeler aniden değişiyor.Mazot borcun bindiğin traktörden pahalı ise.Gübre borcun bindiğin arabadan yüksekse.her an herşey olabilir.

Çıray link=topic=49497.msg503495#msg503495 date=1325543762' Alıntı:
1.si Fendt almak kubuzluk değil alıp artistlik yapmak kubuzluktur.
2.si Burda bu kadar şeyi yazmak kubuzluk.
Ayrıca minimum Nissan NAVARA ' ya binip kimse TÜMOSAN ' a binmez.
gel kardes göstereyim ayrıca yorumu kardesim yazcı gel konyaya sor sorustur altınyılmazlar diye bizde yalan yok fendte gelince işi kendimiz yapmıyoruz ve traktorleri il adamı kullanıyor ve önceki yorumlarada bak ben bunu kaldırırım benden bisey eksilmeez gel göstereyim benim kimseye yalanım yok sor göçülü altınyılmazlar diye gel göstereyim istedigim seye de binerim sahine biner gider fendtede bine bilirim sükür allaha imkanımız var anlş-*s

Zengin olan illa fend e mi binecek.Bu şartlanmaları bırakın.Türkiyede kaç milyon dekar yer var.kaç tane fend var.o pahalı modelleri diyorum.saysan 20 tane ya çıkar ya çıkmaz.Devlet çiftliklerinde belki çoktur.

Kubota da aynı.Kaç memleketler gezdim.Şimdiye kadar ne bir fend gördüm.Ne bir kubato gördüm.Sanki bu makinler olmasa ekinler başak çıkarmayacak.

Konudaki büyük çiftçi anlayışı tarım alanındaki büyüklükler.Bunun dışında oteller,hanlar,hamamlar bizi ilgilendirmiyor.Yoksa bir galericinin önünde 20 traktör vardır.bir dönüm yer ekmiyorsa.ona büyük çiftçi mi diyecez.

ademin link=topic=49497.msg495957#msg495957 date=1324555771' Alıntı:

alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s