Forumdaki Üniversite Öğrencileri Ve Adayları

Ynt: Forumdaki Üniversite Öğrencileri Ve Adayları

Buyrun BENİM :D üniverste hayalimiz var makina modelleme okuyoz daha doğrusu amelelik yapıyoruz ama mekatronik bölümüne gideceğim ünverstede:D

Ynt: Forumdaki Üniversite Öğrencileri Ve Adayları

Bende maltepe ünüversitesi rehperlik ve psikolojik danışmanlık 4. sınıf öğrencisiyim. Babam biçerdöver işletmecisi ve çiftçi. Çocukluk yıllarım yaz tatillerim köyde biçerdöver balya makinasıyla geçti. aydın, balıkesir, eskişehir, kütahya, afyon, çanakale, kırklareli, keşan, enez, bu saydığı yerlerin hepsinde çalıştık. buralara makinalarla gittim. Okula başlamamın asıl sebebi annemin babamın okumam yönündeki yoğun ısrarı, fakat ben ne kadar okusamda çiftçilikten kopamıcamın farkındayım. amacım memleketime yakın biyerlere atanıp. tatilleri tarımla uğraşarak geçirmek. Bu bölümü neden seçtiğime gelirsek kpss puanların aşağılarda olması. Şimdiki aklım olsa kesinlikle ziraat müh okumak isterdim.