New hollland kullanicilari yardim?2014 td65b kullanicisiyim fren sorunu bir turlu cozemedim balatalari degistirmeme ragmen fren pedali sertlesiyor cogunlukla agir yuk altinda oluyor.Frene buyuk kuvvet uygulamam gerekiyor fikri olan varmi?
Öyle olması normal sen önce dediklerimi yap sistemde hava yoksa vede merkezde doğru yağ varsa tutar sorun olmazDeniyecegim tesekkur ederim,ben merkezlerden supheleniyorum cnku motor stop durumundayken pedallari birbirinden ayirip ayri ayri bastigimda ilk olarak sertlesiyor sonra dibine kadar devam ediyor merkezler basinc kaciriyor olabilirmi?
Peki abi bana onerebileceginiz saglam kaliteli bir fren varmı saglam ve uzun omurlu luk acisindan bir daha ki degisimde fikir olsun benim arazilirim cogunlukla.egimli ve yokuş fren onceligim olmaliÖyle olması normal sen önce dediklerimi yap sistemde hava yoksa vede merkezde doğru yağ varsa tutar sorun olmaz
Tamamdr abi ama sdf grubunun ornek bi fotosunu atabilirmisin banaSdf grubu ve tüm ithal traktörler fren konusunda mükemmeldir
Sdf grubu new holland lara uyumlumudur?Tamamdr abi ama sdf grubunun ornek bi fotosunu atabilirmisin bana
Bende bi hata yaptm eksik tamamliyam dedm frenler tutmaz oldu pedalin ustunde ayaga kalkmam lazm nerdeyse gec tepki veriyor frenler pedal beton gibi sertlesiyor o yuzdenmidr acaba,merkezleri kaca degistiniz acabaBaki kardeşim bende dot attım fren merkezlerini yedim bi anda fren boşa çıktı lhm den başka şakın yağ koyma merkezleri değiştiriyorsun bi daha söylüyorum LHM DEN BAŞKA YAĞ KOYMAYIN