fuardan aldığınız katalogları atıyormusunuz ?

Ynt: fuardan aldığınız katalogları atıyormusunuz ?

bir zaman bekliyo sonra valide soba da harıl harıl yakıyo güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*

hayatımda bi kere tarım fuarına gittim 2011 de onlarında kataloğu hala durur evi karıştırdıkça bazen bakıyorum işte

Ben artık toplamıyorum bile,topla topla aynı dava :) çok ilgimi çeken değişik bişey olacak ancak öyle

hangilerine gittimse hepside duruyor bazen çıkarır teker teker bakarım...

Çağrı link=topic=56175.msg604323#msg604323 date=1339013325' Alıntı:
Ben artık toplamıyorum bile,topla topla aynı dava :) çok ilgimi çeken değişik bişey olacak ancak öyle
zaten çoğunu hergün görüyoruz ilgimi çeken birşey olursa öyle alıyorum kotaloğu

bendede new holland.kubota.tumosan.oruçkoroser.fendt.erturullar vs. katologları var :)

katolog bende de çok fazla vardı.Fakat annemde ortada öyle şeylerin gezmesini sevmez.Direk sobaya atar.Bir gün benide atacak diye korkuyorum. grin-*-s artık annemin görmediği bir yerde muahafaza ediyorum.Ama katologlarda hiç doyurucu bilgiler yok noo-*-s

gokhanozkan link=topic=56175.msg604462#msg604462 date=1339054246' Alıntı:
katolog bende de çok fazla vardı.Fakat annemde ortada öyle şeylerin gezmesini sevmez.Direk sobaya atar.Bir gün benide atacak diye korkuyorum. grin-*-s artık annemin görmediği bir yerde muahafaza ediyorum.Ama katologlarda hiç doyurucu bilgiler yok noo-*-s
:)

fuara hiç gitmiyomki olsun sadece tavsanın var onuda şirket(erpiliç) götürmüştü

hayır atmıyorm zamanım oldukca bakıyorm gecen new hollandın L serisinin ve tm serisinin kataloglarını buldum mesela :D

rıdvan8066 link=topic=56175.msg616768#msg616768 date=1343212900' Alıntı:
hayır atmıyorm zamanım oldukca bakıyorm gecen new hollandın L serisinin ve tm serisinin kataloglarını buldum mesela :D
aslında çok güzel bir şey