garanti orta kol

Ynt: garanti orta kol

kardeşim traktör ruhsatta 265 ama 2 sene önce malatyada rektefe yaptırınca pistonları 85 lik pistonu attırdık ara şanzuman attırdım 8 kat 4 tane 85 lik ebatlarında gooder lastik attırdım ustam deddiki üzerindeki yazıyı ve 1 proje hazırlat ruhsatı değiştir ama yapmadık orta kola gelince 15 senelik massey kullanıcısıyım bu güne kadar 1 tane orta kol ne kırdım nede çatlattım ama bu servisin kendiyi kurtara diye bana çamur atmada başka birşey değildir

Ben olsam; 30 bin tl borcumun olduğu bir kişiye bu akadar acımasız davranamazdım.. Sonuçta borçlusun, 2 defa düşünmen gerekli.. Hem 50 tl ye JD arakolu bedava sayılır, konu bile edilemez.. Okudum ve yaşananlara üzüldüm..

nailyetek link=topic=37197.msg315995#msg315995 date=1292605842' Alıntı:
Ben olsam; 30 bin tl borcumun olduğu bir kişiye bu akadar acımasız davranamazdım.. Sonuçta borçlusun, 2 defa düşünmen gerekli.. Hem 50 tl ye JD arakolu bedava sayılır, konu bile edilemez.. Okudum ve yaşananlara üzüldüm..
Ben de katılıyorum,neredeyse yerli bir traktörün bile arakolu bu civarlarda.Aslında ortada bir mesele yok gibi ama niyeyse bu raddeye gelmiş...

kardeşim ne borcu orta kolun parasımı vevzu kendi hatamolsada keşke 200 milyon olsa alsam anla artık adamın niyeti benden para kokoparma ama daha töbe 2 ciyi inşallah başka bir marka traktör koruz 5 lira lık kol onlatrın olsun hakkım haram olsun

rençberçiftci link=topic=37197.msg315796#msg315796 date=1292574242' Alıntı:
Eline odun alan arkadaş, odunu bırakıver artık.
vall servis mi haklı yahya bey mi haklı şaştım ADALETİN ODUNUNU sop-*-sa kime vuracaz şimdi biz? bils-*-

yayha beyin sahibindendeki ilanını gördüm traktörünün açıklamasını yapmış üzerindede 265 yazıyor zaten. o konuda bayi önyargılı konuşmuş traktörünü orjinal 285 diye satamaz.

teşekkür ederim nihayet servisin yalancının biri olduğunu kanıtladığınız için bunların ne karakterde olduğunu artık siz trakklup üyelerine bırakıyorum