Geçen seneden kalma 8066 fotografı

Ynt: Geçen seneden kalma 8066 fotografı

geçmiş olsun her zaman böyle kıraç yerlerde durdugu yerde oturuyor motor

traktorun battıgı yer daha önce dranej kanalı idi kuru toprakla doldururken battı altı camur mırrık cok gevşekti

Kötü batmış 80 66 da...Kurutmayı doldurmasanız daha iyi değil mi, fazlalık yağmur suları veya sulama suları oraya akıyor çok iş yarıyor yani... :)

gecmiş olsun... bnde bizim 66 yı aynı bu sekil batırmıstım, ama benim sol ön ve arka tekerler kople girmişti dibine kadar :D
dt olmadıgı için yürüdükce ön teker gömülüp gidiyodu ;D

omerfarukkoc link=topic=51011.msg514079#msg514079 date=1326823056' Alıntı:
gecmiş olsun... bnde bizim 66 yı aynı bu sekil batırmıstım, ama benim sol ön ve arka tekerler kople girmişti dibine kadar :D
dt olmadıgı için yürüdükce ön teker gömülüp gidiyodu ;D
;D zuha-*-s nası cıkardınız arkadan felanmı bağladınız ?

saimbal link=topic=51011.msg514132#msg514132 date=1326826743' Alıntı:
;D zuha-*-s nası cıkardınız arkadan felanmı bağladınız ?

Bu fotolarda daha ayrıntılı görürsün :)

arkadan tla yı bagladık :)

motorun battıgı yer yeraltı borusu gecidi ;D
yagmur yagdı bu yoldan sel geldi ertesi gün boru toplayıp sermeye gidiyodum kerdesim kaydırdı bnde arabaları cıkardım ugrastım ugrastım
motor kendini geri asılamadı bnde 2 3 e cektim kalktım 2 4 ledim kaptırdım karsıya cıkayım die motor gittikce gömüldü :)

motoru cıkardık boruları serip geldik eve babam sordu yeraltı borusuna vardınmıydı die zuha-*-s zuha-*-s