GoPro Hero3

Arkadaşlar merhaba,

geçen hafta sonu abim gelmişti (istanbuldan)
güzel bir hobi edinmiş kendine
quadcopter sayesinde gopro kamera ile çekimler yapıyor..

quadcopter uçurması zevkli ve eğlenceli bi alet.

buna benzer bir alet

evin bahçesinde bizim köyün manzarası...
sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz.

http://youtu.be/BLHtNZy6wk0

Ynt: GoPro Hero3

Alet şahane Burhan.Paylaşımlarını çiftçilik(Traktörlü) çalışmalarında da bekleriz.Köyü bir turlasaydın hazır havalanmışken.Vidyoda quadcopter ' in bacakları gözükmeseymiş tam profesyonel işi olacakmış.Eline sağlık.

alper4u link=topic=75362.msg888955#msg888955 date=1399627557' Alıntı:
Alet şahane Burhan.Paylaşımlarını çiftçilik(Traktörlü) çalışmalarında da bekleriz.Köyü bir turlasaydın hazır havalanmışken.Vidyoda quadcopter ' in bacakları gözükmeseymiş tam profesyonel işi olacakmış.Eline sağlık.

Aynı konudan bende abime bahsettim (çiftçilik) bakalım yaza falan denk gelirse bi kaç çekim yaparız dedi.köyü turlama işini de elektrik tellerinden korktuğumuz için uçurmadık,quadcopterin bacaklarını da abime ilettim en kısa zamanda çözecem dedi :)

Güzel paylaşım. RTC görmesin damlar hemen oraya...:D Bizim okulda da aynısını yapmaya çalışan arkadaşlar var. Bitirme projesi olarak uğraşıyorlar. Baya emek ve bütçe isteyen bir iş. Abin güzel bir hobi edinmiş. Ama biraz pahalı bir hobi. Ama bunu uçurunca verdiğin paraya değer diye düşünüyorum...;)