Sağol kardeşim [emoji106]Kolay gelsin cemal abi
Kolay gelsin abi havalı pompa banada lazim valla dün 1 pompa gres bastim elime yuzume bulasti gres donmus olunca pompa basmadiYağlama temizleme yaptık bugündeEkli dosyayı görüntüle 35465Ekli dosyayı görüntüle 35466
Kolay gelsin abiYağlama temizleme yaptık bugündeEkli dosyayı görüntüle 35465Ekli dosyayı görüntüle 35466
Kolay gelsin abi havalı pompa banada lazim valla dün 1 pompa gres bastim elime yuzume bulasti gres donmus olunca pompa basmadi
kolay gelsin.Yağlama temizleme yaptık bugündeEkli dosyayı görüntüle 35465Ekli dosyayı görüntüle 35466
Pahalı bişey değil.buda her bastığında bir kere yağ basıyo.kovalı olsa çok daha rahatta pahalı işte buna göreKolay gelsin abi havalı pompa banada lazim valla dün 1 pompa gres bastim elime yuzume bulasti gres donmus olunca pompa basmadi
Sağol mahmutKolay gelsin abi
Bende böyle bir sorun olmadı.pompanın markasınıda bilmiyomkolay gelsin.
osaka marka aldım 2 yıl önce.
buna benzer bişey,sorun şuki açıp yağını doldurduktan sonra yerine geçmemekte ısrar ediyor.
dişler birbirine orantısız.bazen bırakabiliyor.
Kapalı derkenBu havalı pompa kapalı gresorlukleri acarmi acep
İçinde gres kurumuş el pompası ile gitmeyen yerler pulluk da 5civata var gitmiyorKapalı derken
Geçmiş olsun arıza can sıkıyorEkli dosyayı görüntüle 35479
[MENTION=46536]jitem[/MENTION] emicem bu gün servise götürdü motoru. Geri vites bilyesini dağıtmış. 2012 modellerde bilye dağıtma sorunu varmış. Yeni modellerde bu sorun giderilmiş ancak böyle başa gelince değiştiriyorlarmış bilyeleri. Madem anladın hatanı düzelttin azar azar çağır sattıklarını değiştir dimi. Tümosan işte yapacak birşey yok. Ne kadar para o kadar kalite. Umarım devraj baskı vs de aşınma yoktur da değiştirmek zorunda kalmayız.
Cemal bey kolay gelsin , sapkaniz yamuk çıkmışKarpuzun gangal boruları çekiyoz orman içinden gecen biyer var yayması basit olsun diye kangalları oraya serdikEkli dosyayı görüntüle 35449
Sağolun teşekürler [emoji3]Cemal bey kolay gelsin , sapkaniz yamuk çıkmış![]()