Magmaweld elektrot berbat sayılır.
su gibi kaynak yapanı bile acemi hissettiriyor.
bu paket bitene kadar sabır.
yaşasın askaynak.
su gibi kaynak yapanı bile acemi hissettiriyor.
bu paket bitene kadar sabır.
yaşasın askaynak.
Hani kış yahu, senin gönlün eylence istemiş[emoji2]Kış geldi yatma eğlenme başladı Ekli dosyayı görüntüle 42741Ekli dosyayı görüntüle 42742Ekli dosyayı görüntüle 42743
Vallaha yagmur yok nohut yeri sürülmedikçe hiç bir iş yok sadece vatandaşa veresiye parası var başka bişey yokHani kış yahu, senin gönlün eylence istemiş[emoji2]
Geçen cuma gelmedi bu cuma yağış gelecrk işallah , ne varsa ekin derim vardır elbet bir şerbet.siz kuraktan ben yaştan.[emoji4]Vallaha yagmur yok nohut yeri sürülmedikçe hiç bir iş yok sadece vatandaşa veresiye parası var başka bişey yok
Kolay gelsin abiYağdım yağacam diyor mübarekEkli dosyayı görüntüle 42751Ekli dosyayı görüntüle 42752Ekli dosyayı görüntüle 42753
Kolay gelsin abi eskiyen yerlerine boyada atsan daha uzun ömür olabilir [emoji846]karakış gelmeden yıkayıp yağlayalım.
artık malzemelere iyi bakalım.
bundan sonra ekipman almak yürek ister.Ekli dosyayı görüntüle 42755
Makina kac barlikkarakış gelmeden yıkayıp yağlayalım.
Kolay gelsin, Servet yatıyor oradaSulama borularını topluyoruzEkli dosyayı görüntüle 42778Ekli dosyayı görüntüle 42779
sağol cemal.Kolay gelsin abiKolay gelsin abi eskiyen yerlerine boyada atsan daha uzun ömür olabilir [emoji846]
biz tabiki buna dikkat edeceğiz.Değerli üreticilerimiz,
Üzülerek takip etmekteyim ki fakültemize ait TÖRE ve ATEŞ yem bezelyesi çeşitlerinin aynı isimle farklı tohumluk satışları yapılmaktadır. Çeşitlerimize ait orijinal tohumluk çuvallarının fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim. Görüleceği üzere çuvalların üzerinde ayrıca üniversitemiz logosu da yer almaktadır.
Saygılarımla.
Doç. Dr. Ertan ATEŞ
160 bar sıcak sulu ve fazlasıyla iş görüyorMakina kac barlik
Sen yine baya sürmüşsün bizim anız adım attırmıyor tıkıyor
Kolay gelsin maşallah 6lı ile motor köpürtüyor
Kolay gelsin,karakış gelmeden yıkayıp yağlayalım.
Tarlayı iyi sürdüm de yastık başını sürmek tarlanın yarısını sürmeye bedel olduSen yine baya sürmüşsün bizim anız adım attırmıyor tıkıyor
evet dikkat edilecek hususlar.Kolay gelsin,
Tekerlerin kontra somunlarını da kontrol etmekte fayda var, boşluk varsa bilye, rulman sıkıntı yapabilir.Kapağa güzelce gres doldurup sıkarsınız.
Direk altları açık olması paslanmayı önlüyor, kapalıysa su tahliyesi için delmek gerekir.Kapak direkleri ile sac arasında boşluk olursa zor temizleniyor.
Tekerlerde yarma cant mı, segmanlı cant mı kullanışlı oluyor.