Günün Fotoğrafı

15 ocak yoncalar kışında gelişim devam ediyor köydeki butün yoncalarda hic yeşil yaprak yok ama benimki gelişiyor
20200115_144003.jpg
20200115_143953.jpg

BEN DE KARARSIZIM MAHMUT BİZİMKİNDE OT PEK YOK PATLATMA MI VURAYIM KÖTEN Mİ.AMA 6 AYDIR GÜNEŞ GÖRMÜŞ TOPRAĞI DA ALTA ALIP ALTTAKİ TOPRAKLA EKİM YAPMAK DA İSTEMİYORUM...MERDANELİ YAYLI ÇAPA ÇEKSEM NASIL OLUR..
Abi ot yoksa patlatma çek derim indirebildiğin kadar indir duruma göre ekmeden ot olursa çapayla karıştirırsin. Bizim yeri yağmurdan önce capa ile sürmüştüm yağmurdan sonra geri ot çıkmış azda olsa

Yeni sezona hazırız
Arılı iplerimizide aldık
Ekli dosyayı görüntüle 44497

Cemal bey bizde balya makinesi almayı düşünüyoruz bu yıl. Yıllık 15 bin civarı sap, 3 bin civarındada yonca basıp yatacak. Kendi işimizde çalışcaz piyasaya değil. Düşündüğümüz marka Paksan yunus. Bu marka hakkında izlenimleriniz nelerdir? Haşpaylı mı haşpaysız mı tavsiye edersiniz?

Abi dikkat et fare kesmesin
Altta palet var ama arasıra kontrol ederim
Cemal bey bizde balya makinesi almayı düşünüyoruz bu yıl. Yıllık 15 bin civarı sap, 3 bin civarındada yonca basıp yatacak. Kendi işimizde çalışcaz piyasaya değil. Düşündüğümüz marka Paksan yunus. Bu marka hakkında izlenimleriniz nelerdir? Haşpaylı mı haşpaysız mı tavsiye edersiniz?
Merhabalar
Bende gecen sene son zaman aldım 1500 civarı yonca bagladım kendimin 1000 balya ortalama yoncam olur ve cevrede makina fazla yok ot yulaf zamanı cok sıkınti birde yoncada etrafta cok yoncayı istedin zaman bağlayamazsın ya gece yada sabah erken saatte bende ilk başta 10 bin yapsam yeter diyodum ama şuan muşteriler yeni sezon icin anlaşma yapmak istiyor 3 bin 5 bin balyalik müsteriler var benim makina paksan super s8002e 3 ipli hasbaysız ama istesem hasbay takiliyor samanla işim yok benim yunus modeli biraz daha büyuk makina en az 10 15 hp daha büyük traktor gerekiyor diye biliyorum ama otta farketmez gibi bende yeniyim daha bu işte [emoji846]