Aniz surumlerine başladim.herkese bol bereket.
Aniz surumlerine başladim.herkese bol bereket.
Maşallah avrupa motor, avrupadan tarım [emoji2]Aniz surumlerine başladim.herkese bol bereket.
Bu gün bizde yağan ani yağmurun görüntüsü bu batu.balyaları ıslattık hiç hesapta yoktu.şimdi yine yağıyor.
Sizin orası kapalı zaten şu an bizde çok yağmadı sapı ısladı geçti gittiBu gün bizde yağan ani yağmurun görüntüsü bu batu.balyaları ıslattık hiç hesapta yoktu.şimdi yine yağıyor.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karsilikli anlasarak yaptiysan sikinti yok eger karsi tarafi uzerek yaptiysan sikinti buyuk ben adamin 140 bin tlsini odedim bi kiprit copu almadim
Anlaşarak aldım... bana 3 gün dedi 3 hafta oldu gittim param yok dedi buzasını verdiKarsilikli anlasarak yaptiysan sikinti yok eger karsi tarafi uzerek yaptiysan sikinti buyuk ben adamin 140 bin tlsini odedim bi kiprit copu almadim
Bende piyasaya is yaptim cok alacam var simdi bende para dakilliyom cumayin vaktinde adam 3 kez farkli gunler icin soz verdi yine gelmedi paraAnlaşarak aldım... bana 3 gün dedi 3 hafta oldu gittim param yok dedi buzasını verdi
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zorla alıcan o zaman çare oBende piyasaya is yaptim cok alacam var simdi bende para dakilliyom cumayin vaktinde adam 3 kez farkli gunler icin soz verdi yine gelmedi para
Zorlasan adam borcum yok odedim deyenler var elinde bi kanitta yokk
İşte onları dövüceksin sakatlıyacaksınki birdaha yapamasınZorlasan adam borcum yok odedim deyenler var elinde bi kanitta yokk