Arkadaşlar koporta amortisör dayanmıyor 1 senede bozuluyor varmı çozümüEkli dosyayı görüntüle 54830
Baska markaları dene bulabilirsen ithal olanı al. Aynı boyda daha geniş olanlar oluyor araman gerekiyor. Bu arada L95’in çift piston ve orjinal hala.
Arkadaşlar koporta amortisör dayanmıyor 1 senede bozuluyor varmı çozümüEkli dosyayı görüntüle 54830
Buda tek piston yetersiz geliyor cift piston sart oldu cok ağır koporta yapmışlar pistonsuz açmak çok zorBaska markaları dene bulabilirsen ithal olanı al. Aynı boyda daha geniş olanlar oluyor araman gerekiyor. Bu arada L95’in çift piston ve orjinal hala.
Abi çiftli yaptır daha uzun gider.Arkadaşlar koporta amortisör dayanmıyor 1 senede bozuluyor varmı çozümüEkli dosyayı görüntüle 54830
Üff doğuştan valtracı [emoji16]Abi çiftli yaptır daha uzun gider.
Valtranın öyle zor tutuyorum yukarı sert vurmasın diye
Saraycık tokiyimi teslim ediyosunuz ?Abi çiftli yaptır daha uzun gider.
Valtranın öyle zor tutuyorum yukarı sert vurmasın diye
AynenSaraycık tokiyimi teslim ediyosunuz ?
O kadar da değil hemşerim hele bi işe koşturam belli eder kendiniÜff doğuştan valtracı [emoji16]

Maşallah abi ilerde bende düşünüyom küçükbaş senden danışmanlık alırım [emoji6]Ekip beslenmede Ekli dosyayı görüntüle 55326
Aynısı benimde var hatta daha eski tutma yerleri ağac olan o bozuldu sonra bundan 2.el hirdavatcıdan aldım tarlada boru deliyoz damlama icinYılların el matkabı
Şuan beklemedeyiz. Arıza yerine oturdu bAkalım kullandıkça göreceği.sirf bu yuzden traktoru degistirme bu arada ariza duzelmediyse yardimci olabilirim .
| Benzer Konular | |||
|---|---|---|---|
|   | Günün işi | 0 | 1K | 
|   | Günün işi | 0 | 839 | 
| B | Günün işinden fotoğraf | 3 | 1K | 
| B | salgın, dünyada yaşanan soygunun bahanesi miydi | 2 | 1K | 
| Z | Günün Videosu - (İnekler Bile Aşıya Karşı) | 1 | 3K | 
|   | Günün sorusu??? | 12 | 2K | 
| B | Uzun Bekleyiş Sonunda Cuma Gününe Pancar Fiyatı Açıklanıyor | 22 | 3K | 
|   | Gunun icinden | 0 | 923 | 
| S | 265 MASSEY FERGUSON YAĞ ÇUBUĞUNUN ORDAN YAĞ ATMASI NORMAL Mİ? | 8 | 4K | 
|   | Günün sorusu???? | 32 | 3K |